השפלה בנישואים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 17.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירי
בעיות בזוגיות
17.02.2011 • 23:54

ד"ר שלוםבעלי עובד במשרה מלאה ואני עובדת במשרה חלקית כתוצאה מחולשה פיזית על הרקע הזה יש לנו המון בעיות ,עד עכשיו לא היה לו אכפת אבל לאחרונה רכשנו דירה ונזקקתי לטיפולי שינייים ועוד הוצאות ועכשיו הוא יוצא עליי בכל הזדמנות בצעקות ,מצבי רוח משתניםוהיום היה השיא ,שפכתי כל מה שחשבתי אמרתי לו זיקית שהוא משתנה כמו זיקית ואז הוא שפך גרנולה על כל הבית בדיוק בנקודת תורפה שלי אני חולת ניקיוןאני ממש רוצה לעזובאני נשענת עליו כלכלית אבל אני אישה טובה לא מגיע לי ההתנהגות הזאת ,אני מרגישה אלימות לא פיזית אומנם אבל כבודי נרמס והכי מפריע לי שילדיי חשופים להתנהגות הברברית הזאתאומנם זה קורה לעיתים רחוקות אבל מסוג הדברים שאסור שיקרוהרגשה של אישה מוכה בלי לקבל מכות ,

ד"ר אורן חסון
לגרור השפלה לאורך זמן
19.02.2011 • 22:27

שירי יקרה,
מבחינה חוקית, כנראה שגם אם את נשענת עליו כלכלית, הוא יצטרך להמשיך להיות לך משענת כלכלית גם לאחר הגרושים. בדקי היטב את מצבך (ראי מקומות בהם תוכלי להיעזר בטור משמאל בדף העזרה הראשונה אצלי באתר), ואל תתני לזה להיות גורם בהישארות שלך בנישואים שהם רעים לך.ואם זה קורה רק לעיתים רחוקות, מוטב ללכת ליעוץ זוגי, כי נדמה לי שגם אם זה לעיתים רחוקות, את גוררת את התחושה הזו של חוסר שוויון והשפלה לאורך זמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083