לקחת אחריות על המחיר - פורום זוגיות
חסרת כח
איפה האהבה?
⌄
שלום
ד"ר, אני בת 24, מגיל 20 במערכת יחסים ראשונה ויחידה עם בן גילי. אני באופן כללי לא מרוצה ממערכת היחסים אך חוזרת אליה כל פעם מחדש.מעולם לא הרגשתי אושר גדול ועילאי ומעולם לא הרגשתי כמו שאני רוצה להרגיש במערכת יחסים (מבחינת ההרגשה שלי אליו ומבחינת היחס שלו אליי). אחד הדברים שמרגיזים אותי לאחרונה הוא שחזרנו לאחר ריב מאוד קשה, הוא הבטיח שדברים יישתנו אבל הם אותו דבר בדיוק. אין רומנטיקה, אין אהבה.. הוא מתנהג איתי כאילו אני החבר הכי טוב שלו- מספר לי הכל, מדבר בסלאנג שלא מקובל עליי, מעיר הערות על בחורות לידי ובקיצור הוא בהמה רצינית.אני רוצה לקום וללכת ורוצה להפסיק להרגיש רע כל הזמן ולהפסיק להרגיש את הרצון לבכות תמיד, אבל משהו תמיד מושך אותי להישאר.. כנראה הלא נודע והפחד שלא אמצא מישהו אחר.אני מפחדת לחלות פיזית בשל כ"כ הרבה עוגמות נפש ועצב.תודה על כל התייחסות.
ד"ר אורן חסון
היכן הכוח? - לקחת אחריות על המחיר
⌄
חסרת כוח יקרה,
אני מתרשם שכאשר עוגמת הנפש שלך תהיה חזקה יותר מהפחד מהלא נודע, ומכך שלא תמצאי מישהו, תעזבי אותו. והרי, זה מה שאת מבקשת במכתב: תן לי כוח. רק תגיד לי שהוא לא מתאים ושאני צריכה ללכת! אני לא יכול לומר לך מה נכון לך. זה משהו שאת צריכה להחליט עליו בעצמך. וגם – להיות מוכנה לקחת את האחריות על המחיר. וכאן, אולי, הקושי שלך.