יחסים לא יציבים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.02.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
סופיה
לא מוכן להתחייב
15.02.2011 • 17:29

רציתי להוסיף שבפעם האחרונה שחזרנו הוא הבטיח לי שהוא רציני ושלם עם ההחלטה שלו וההינו כבר מוכנים למעבר חצי בית שלי ארוז אני עם ילדה מתבגרת בבית וההחלטה שלו לעזוב שברה אותי מאוד אני יודעת שלא קל לו עם מה שעשה אבל כנראה זה חזק מימנו.לגבי התשוקה לחיים ולסקס היו לנו תקופות יפות שלו חווה אף פעם ובחצי השנה האחרונה ירידה טוטלית.בנשואיו היו לו חיים של ביחד וכול אחד לחוד ואילו איתי הכול היה שונה אני מאוד חמה אוהבת דואגת ואיכפתית. הוא אומר שמה שעשיתי בשבילו אף אחד לא עשה והוא מאוד מעריך .חבל לי באזה שהוא מקום להפסיד אותו אך נראה שכלום לא תלוי בי.ולמרות הכול הוא מוכן להפסיד.תודה רבה מראש והאתר מדהים ואפשר לילמוד מימנו הרבה !!!

ד"ר אורן חסון
להתמודד עם זה?
15.02.2011 • 23:38

סופיה יקרה,
את כל השאלות הרפואיות תצטרכי לשאול פסיכיאטר (יש גם כאן, בסטארמד, פורום ייעוץ פסיכיאטרי).את מכירה את האיש במשך 4 שנים. אני חושב שעד כה היכרת אותו די טוב, ולפי תאורך, את מבינה שהוא נע מעלה ומטה ביחסים. כשהוא מרגיש שהיחסים מתהדקים, הוא יוצא לחופש. כאשר החופש חופשי מדי, הוא מחפש יחסים. אתם לא מצליחים להגיע למצב יציב. אני לא יודע אם יש אפשרות להגיע למצב יציב, כי אולי מצבי הרוח שלו מתנדנדים. אבל יכול להיות שאי שם בין החופש ליחסים ההדוקים ישנה נקודה שבה הוא ירגיש בנוח. ואז נשאלת השאלה אם הנקודה הזו מתאימה לך. כי אם את רוצה יותר, והוא מנסה לרַצות אותך וללכת איתך בעניין, הוא שב להיטלטל בין יותר מדי לפחות מדי.כך ששתי אפשרויות קיימות מבחינתך: האחת היא למצוא את נקודת שיווי המשקל שלו, ולהישאר שם – אם את יכולה, והשנייה, להבין שאין נקודת שיווי משקל יציבה אחת, אלא טלטלות, ולהשלים עם זה. זה מה שהוא, וכנראה שתתקשי לשנות זאת. מהנסיון שלכם, כנראה שגם טיפול יתן פתרונות חלקיים בלבד, או זמניים, אבל קשה לי בעניין הזה יותר מלנחש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
סופיה
להתמודד עם זה?
16.02.2011 • 00:09

תשובה לעינייןבאמת הוא רוצה מנסה לרצות אותי אבל בסוף לא מצליחוהנקודה שמתאימה לו זה כול אחד בבית שלו ולהיתראות פעמיים בשבוע אך לי זה לא מתאים .תודה רבה לך באמת חיזקת אותי וגרמת לי להבין ולהיות חזקה וכמובן להמשיך הלאה ולמצוא את מה שמגיע לי .אחרי שניסיתי הכול ולא הלך צריך לדעת לשחרר עים כול הכאב.

ד"ר אורן חסון
מסקנות המתאימות לך
16.02.2011 • 21:31

סופיה יקרה,
אמנם זה לא מה שהצעתי, אבל הדינמיקה, אם כן, היא אכן כפי שתארתי. ובסופו של דבר את אכן צריכה להסיק מתוך כך את המסקנות שטובות לך. בהצלחה!

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083