תגובה למכתב סופיה

תאריך פנייה: 15.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סופיה
לא מוכן להתחייב
15.02.2011 • 01:36

שלום רב
אני בת 48 יש לי חבר כ4 ש' אדם מקסים וטוב לב.אך ביטחון עצמי נמוך בודד לא מסוגל להביע רגשות לא משתמש במילים כמו מאושר כיף טוב וכול פעם שאנחנו מגיעים לשיא האושר בזוגיות הוא צריך את הלבד ולהתנתק.כאשר חשבנו למסד את הקשר ביוזמתו נבהל וסיים את הקשר בהסבר שהוא רוצה להיות לבד לא רוצה להתמודד ולא רוצה זוגיות.לאחר זמן ממושך חוזר בחזרה.ואני מקבלת אותו אני אוהבת אותו ורוצה לעזור לו אך הוא לא מתמיד בשום טיפול.ליפני כ 3 ח' הלכנו לפסיכיאטר לדבריה יש לו פחד ממחויבות סובל מדיכאון מגורי הבחור קיבל כדורים סימבאלטה הוא לא ראה שינויי אני כן .שוב החלטנו לעבור לגור ביחד ובדקה ה99 נפרדנו מאותן סיבות.רוצה לבד לא רוצה מחויבות ולא להתמודד.כואב לי עליו שהוא כול הזמן בורח ואין ביכולתי לעזור לו .אבל הייתי רוצה להבין האם דבר כזה יכול לקרות עם לקיחת הכדור?הוא רוצה לבד אבל לאחר כמה חודשים נמאס לו מהלבדרוצה לחזור.עד כמה הבעיה שלו חמורה?אחרי כול הטלטלות שעברתי אני כבר לא רוצה את הקשר הזה אך דואגת לו הוא חשוב לי.ריציתי לומר שגם אין לו תשוקה לכלום עוד ליפני הכדורים.אני יודעת שאני חשובה לו והוא מאוד מעריך ומכבד אותי.אך הוא לו מדבר אהבה.אשמח לשמוע דעתכם .(ניסינו גם פיכולוג וקואוצינג בעבר אך הוא לא מאמין שזה יעזור.)

ד"ר אורן חסון
תגובה למעלה
15.02.2011 • 23:38

סופיה יקרה,
ראי את התשובה שלי למכתבך השני, בהמשך (למעלה).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083