בגידות: מה לעשות?
מיכלי
התאהבתי במורה הנהיגה שלי..
⌄
שלום רב.
אני נשואה ואמא לשלושה ילדים באמצע שנות הארבעים לחיי. התחלתי ללמוד נהיגה לפני מס' חודשים לראשונה בחיי. המורה אדם המתקרב לגיל שישים נעים הליכות בעל עבר משטרתי מפואר.התחלתי להרגיש בניצוץ האהבה כבר בתחילת השיעורים וזה הלך והתגבר לקראת הטסטים שעברתי. לא אמרתי לו מילה למרות שהרגשתי מצידו גם סוג מסוים של חיבה.כשהצלחתי בטסט קניתי לו מתנה והודיתי לו במייל ואז התוודיתי בפניו על אהבתי. הוא מיד הודה שזה הדדי. התחלנו בתכתובת לוהטת שכוללת גם מילים מפרגנות נפגשנו כמה פעמים ללא מגע מיני.הבעיה שאני מרגישה מצד אחד שאני רוצה להתנתק מהקשר, הוא מצידו הבהיר לי שאולי אני טועה ברגשות ושחשובה לו המשפחה. אני מבטיחה לעצמי כל יום לא להתקשר ולא לשלוח מסרון או לכתוב מייל ומפרה את ההבטחה בכל יום.אני חושבת עליו כל היום מפתחת ציפיות וזה מדאיג אותי.מה אתה ממליץ לי לעשות.תודה מראש.
ד"ר אורן חסון
בגידות על הפרק
⌄
בגידות על הפרקד"ר אורן חסון(29.12.2010, 0:05)מיכלי יקרה,ראשית, קראי את המאמרהגבר הנשוי: מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה, ואולי גם את המאמר:הבגידות ההרסניות ביותר הן אלו שלא מתגלות.שנית, אני לא בטוח שהמאמרים לבדם ישכנעו אותך. אבל את עלולה לגרום לעצמך נזק בכמה רמות, ובכלל זה גם באופן שבו את תופסת את עצמך, הן מוסרית והן בהערכה העצמית שלך. אם את מרגישה שאת לא מצליחה לצאת מזה – אני מציע לך ללכת לטיפול פרטני.