עזרה מיידית: אלימות בזוגיות

תאריך פנייה: 27.12.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אור
שלום רב
27.12.2010 • 18:38

אני לפני כמה ימים רשמתי לך על הזוגיות שלי לגבי הבחור שהוא נהג אמבולנס ושוטר שרב איתי כי לא הסכמתי להיות בבית ביום שישי עם ההוריםש לו ולנקות ושהוא הרים ידיים!! המלצת לי לברוח מהקשר הזה כמה שיותר מהר ולא להיתפתות לקשר חוזר לצערי הרב אני חלשת אופי לגביו הבחור היתנצל וביקש שנחזור ואני בגללה אהבה הבלתי מוסברת שלי אליו הסכמתי לחזור!!הכול היה טוב על מיי מנוחות וכול היום קירקר סביבי עד כדאי כך שזה התחיל להפריע לאמא שלו והיא התחילה להגידלו כול היום אתה מקרקר סביבה!!!אתמול בתאריך 25 לדצמבר חזרתי מהעבודה וניפגשנו ומשום מה התחילה מריבה בייני לבינו עד כדאי כך שהוא עזב אותי לבד באותו מקום בחושך ללא כסף ונסע הבייתה !!!!היסתדרתי כהרגלי בקודש וחזרתי לביית המשותף שלנו בכדאי לאסוף את הדברים שלי!!ופה התחיל הסיפור הנודע רק בשינוי קל!!הבחור הרביץ לי בעט בי משך אותי מהשיער וגרר אותי בכול הבית והוציא אותי(בשלב מסויים האמא שלו היצטרפה) באותו רגע החלטתי להזמין מישטרה הגיע ניידת והגשתי עליהם תלונה עצרו אותו ועיכבו אותו ואת אמא שלו!!אני פוניתי עצמאי לבי"ח ע"י הוריי בהוראת השוטר!! יש לי מלא מכות יבשות וסימנים כחולים !!!עכשיו בכול הסיפור הזה מעורב גם 9 גרם של חשיש שנתתי למישטרה שהוא היה מישתמש הם הפילו את זה עליי שזה שייך לי !!!כמובן שביקשתי בבית החולים לעשות בדיקת דם ובדיקת שתן בהקדם !!!מכיוון שביום חמישי האחרון הוא הישתמש בזה!!! ניראה לי שהיסתבכתי יותר בזה שהגשתי עליו תלונה אבל בכולזאת כואב לי ולא טוב לי היום ראיתי אותו בתחנת המישטרה מכיוון שהוצאתי עליו גם צו הרחקה וצו איסור של 30 יום לפנות אליי!!כשראיתי אותי הלב החסיר לי אלף פעימות אני לא מצליחה להוציא אותו ממני לא מצליחה לישנוא אותו למרות הכול ואני מודעת להכול ומבינה הכול אבל בתוך תוכי עדיין למרות ההשפלות למרות הכאב למרות הכול אני מוכנה ליסלוח לו!!!מה לא בסדר בי? מה יש לי ?למה אני כזאת אובססיבית אליו???? וכניראה שהוא אליי!!!אני מרגישה שאני מישתגעת ושאני צריכה אישפוז!!!!!קשה לי נורא איך אני יכולה לצאת מזה???????

ד"ר אורן חסון
בקשי עזרה, בדחיפות
27.12.2010 • 22:54

אור יקרה,
היה עוזר לי מאד לו היית חוסכת לי זמן, וכותבת לי לא רק את הכותרת של מכתבך הקודם אלא גם את התאריך. התכתובת הקודמת בינינו כאן:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3282405כבר לפי מכתבך הראשון התרעתי שיש כאן חשד לאלימות שתתפרץ מולך.את מקלה ראש, את מנסה להתעלם ממה שקרה ואת מנסה להרחיק את זה ממך כאילו זו לא את. את כותבת "התחיל הסיפור הנודע בשינוי קל!" – שינויקל? הוא הכה אותך בכוח. את חושבת לחזור אליו.ראי... הרי ברור גם לך שאת צריכה לצאת מזה. את מבינה שעצם העובדה שאת חושבת אחרת, מצביעה על כך שאת "צריכה אישפוז"... אלא שלבד את לא יודעת איך עושים את זה ולא מצליחה. קחי את עצמך עכשיו, מוקדם ככל האפשר, וחפשי עזרה. לכי, שוב – מוקדם ככל האפשר – ליעוץ פרטני כדי לקבל כוח וללמוד איך להתמודד, ואם לא – לכי לאתר שלי, לדף העזרה הראשונה, וחפשי בעמודה השמאלית את הגורמים שיעזרו לך, ויש שם כמה. טלפני לשם מיידית, אם לא הלילה – אז מחר בבוקר.http://www.orenhasson.com/help.asp

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אור
בקשי עזרה, בדחיפות
28.12.2010 • 18:44

שלוםרב
ותודה על העזרה!!לאן אני אמורה לפנות ?לאיזה קטגוריה אני מישתייכת בקטגוריות שלך????אני מיתביישת להגיד אבל אני מרגישה שאני מתחילה להישתגעאני מודעת לזה שאני צריכה עזרה !!האם השימוש בעזרה הזאת יכול לפגוע בי בעתיד?

ד"ר אורן חסון
עזרה ראשונה ציבורית
29.12.2010 • 00:01

אור יקרה,
כמעט כל מה שישנו בדף הזה:http://www.orenhasson.com/help.aspהחל ממקרי החרום ועד ליעוץ המשפטי יכול להתאים לך, תלוי בצרכים שלך, אם יסתבכו ויילכו.התחילי מקו החרום של משרד הרווחה העוסק באלימות ואולי ממוקד יותר לצורך שלך, ואם את מרגישה שאת לא מקבלת שם תמיכה מיידית, או את צריכה מישהו נוסף לדבר איתו, טלפני לער"ן. גם אם את לא "משפחה", אני חושב שתוכלי להיעזר גם בכל מה שנמצא תחת הכותרת "אלימות במשפחה", ואם צריך תמיכה נוספת, ולא תקבלי הדרכה בשרותים האחרים, השתמשי גם בשרותים הקהילתיים. אחר-כך, למקרה הצורך, יש לך גם את הסיוע המשפטי (גרני"ת, ופורום עורכי הדין).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083