בטחון בקשר: מה את צריכה להחליט?

תאריך פנייה: 29.12.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מאיוש
החזרת אהבה ישנה
29.12.2010 • 03:15

שלום
ד"ר,אז הסיפור שלי הוא כזה לפני כשנתיים בערך הכרתי בחור מקסים שאהב אותי בטירוף למרות כל החסרונות שהיו לי באותה תקופה,בתקופה הראשונה זלזלתי באהבתו התנהגתי בזלזול הוא הבליג על הכל בגלל אהבתו הגדולה אליי,היינו זוג לכמה זמן,ממש זוג מושלם,עם הזמן הוא התחיל לזלזל ו"להחזיר לי באותו מטבע"נפרדנו יותר נכון הוא נפרד ורדפתי אחריו,בקיצור מאז עברו המון זמן לו הייתה חברה והם נפרדו חזרנו לדבר ההתלבטות כזאתאני מרגישה שהוא הבחור היחידי שבאמת אהב ויאהב אותי,אני מרגישה אליו רגשות ורוצה לנסות שוב,בתקופה ההיא הוא דחה את זה שנחזור יחד הוא לא מציע והוא יודע שאני ישר יסכים,חשבתי על להיפגש לדבר אבל אני מפחדת מדחייה שוב לא יודעת מה לעשות.

ד"ר אורן חסון
הביטחון שהוא נזקק לו?
29.12.2010 • 20:55

מאיוש יקרה,
יתכן שאם לא תסתכני בדחייה, גם לא תהיי איתו. ולכן את צריכה להחליט מה יותר מפחיד. ובהחלט יכול להיות שהוא רוצה להיות בטוח שהפעם לא תזלזלי בו, ואולי זה שאת תבואי אליו ולא הוא אליך, ייתן לו את הבטחון זה שהוא זקוק בו לבניית הקשר שלכם מחדש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מאיוש
הביטחון שהוא נזקק לו?
29.12.2010 • 22:01

דבר נורא חשוב שלא הזכרתי מאוד מוזר החברה שהייתה לו שהוא אומר שהם נפרדו עדיין ממשיכה להגיב לו וליצור איתו קשר,למרות שהוא אומר שהם נפרדו אני לא יכולה לדעת את זה בוודאות,ועוד דבר הדחיות היו רבות בעבר אני לא חושבת שהפעם זה יהיה שונה,אבל בכל זאת אני ינסה תודה רבה :)