טיפים לשיפור זוגיות
מיוחד
הזוגיות שלי נעלמה לחלוטין !!!!
⌄
אנו נשואים כ5 שניםהכל היה ורוד ונעים וכייף עד שבאה הבת הראשונה ואז התחילה ההדרדרות ביחסים ביננו ובזוגיות בכלל .וברגע שאישתי נכנסה להריון ה2 ונולד הבן שלנו מאז אין יחסים אין זוגיות הבעל הופך למכונת כסף וסידורים בבית, ילדים כשאני חוזר מהעבודה אין שום יחס חם ובמשך כמעת 4 שנים לא שמעתי מילה כמו אוהבת אותך אלא כל הזמן עצבים צעקות יחס לא הולם לבני זוג מיום ליום אני מגלה את ה"מפלצת" שהייתה חבויה באישתי . אני כן אוהב את אישתי ואיכפת לי ממנה ואיכפת לי מהזוגיות שלנו שלאט דואכת ונעלמת כלילאולי במשך 9 חודשים לאחר הלידה לא קיימנו שום מגע כל שהוא אפילו לא נשיקה חושנית או חיבוק לאחר יום קשה והדבר חסר לי עד מאד אשמח אם תוכל לעזור לי להציל את הנישואין ו הזוגיות שלנו
ד"ר אורן חסון
קודם כל תקשורת
⌄
מיוחד יקר,
חבל שתמשיכו באופן הזה ותצפו לטוב, כי כך טוב לא יהיה. אני מניח שאתה ניסית בדרכך, אני מניח שגם לה יש טענות מנגד כנגדך, אולי על חוסר שיתוף פעולה מספיק שלך, ואולי כי היא מרגישה שהאחריות עליה ואין לה שותף – אני לא יודע מה בדיוק, אבל הרי משהו מציק לה. כך ששניכם, כל אחד מנקודת מבטו ובכלים שלו לא הצלחתם ליצור זוגיות מוצלחת בזמן הזה.נסה לקחת את האחריות עליך. נסה להיות המבוגר האחראי, לשמור על הפגיעות שלך במינימום, ולהגיע הביתה ולהיות קשוב לצרכים שלה. נסה ליצור אוירה אחרת. דבר איתה והקשב לה גם כשאתה מרגיש פראייר.קודם כל הקשב לה. אני לא בטוח שתוכל לעשות זאת לבד, אבל נסה. ראה אם אתה מסוגל לשנות את התגובות שלה ואת היחס שלה. ואם זה לא ילך, כדאי שתלכו ליעוץ זוגי.