טיפול נפשי לאחר משבר זוגי

תאריך פנייה: 27.12.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אם אין אני מי אז מי לי
אובד עצות כבר חצי שנה
27.12.2010 • 21:25

אם אין אני לי אז מי לי????? מתפלל שזאת היא לי....שלום רב דוקטור!אני פרוד מזה חצי שנה מאהבה ראשונה שארכה כ-4 שניםלפני כחודש ה"אקסיט" כמה שאני לא אוהב את המונח הזה יצרה איתי קשרהייתי מאוד מופתע וזה הכניס לי אור לחיי במשך החצי שנה ניסיתי בכמעט כל דרך שפויה להמשיך הלאה לא להתקע ולהסתכל על החיים בראיה שונה. אך כיום כחצי שנה זה לא קרה . אז כן אני יוצא לבלות עם חברים להעסיק את עצמי כמובן בלעדיה בסופשי השבוע וכשאני מבלה הכל טוב ויפה אך ישנו מלאך קטן שתמיד יושב על הדפנה הימנית ולא עוזב אותך הכוונה ל"אקסיט".כמו שרשמתי לפני כחודש היא יצרה איתי קשר וזה הכניס לי שמחה רבה לחיים אך מצד שני זה החזיר לי געגועים עזים רגש וכל הנוגע בדברלפי שיקול מוטעה שלי החלטתי לערב את חבריי הקרובים והתחלתי לשחק את המשחק של הגבר שהמשיך הלאה ולא שם עליה.יכול להיות שראייתי קצת מעוותת חח אבל במהלך המשחק הזה והקשר איתה זה היה נראה כאילו זה כן מפריע לה ואני כן חשוב להאך היום לפני לא מעט זמן הבטן לא יכולה לעמוד בעומס זה התפרץ התקשרתי אליה ואמרתי לה זה לא יכול להמשיך יותר אני חייב להפסיק עם המשחק סיפרתי לה את הכל שלרגע לא נחתי מרגשותי לגביה והציפיות שלי עם חידוש הקשר בינינו רק התגברו יותר ויותרמבחינתה היא בכל זאת המשיכה בדרכה בגלל שהיא המשיכה אלאה אין לה שום רגש כלפי לדבריה והיא בקשר ידידי עימי ואמרה לי שאם הקשר איתה לא עושה לי טוב כל החלטה שאקבל בין אם זה לנתק את הקשר או להשאירו היא תקבל זאת בשמחה היא פשוט מצד אחד אמרה שהיא מבינה אותי מצד שני היא לא מבינה כי אני תקוע היא המשיכה.דוקטור סליחה סליחה סליחה על החפירהאך מה אני יכול לעשות הרגשות שלי כלפיה רק מתחזקים עם הזמןהגעגועים עזים מאודלהמשיך לבלות המשכתי להמשיך את החיים המשכתיאך שום בת אחרת שאני פוגש ונראת טוב מכל הבחינות גם אם היא בטעם שלי לא ממש מעניינת אותי בגלל שהלב רוצה את ה"אקסיט"בבקשה תעזור לי

ד"ר אורן חסון
לאחר זמן כה רב - לך לטיפול מקצועי
27.12.2010 • 22:54

"אין לי" יקר,
ראה, כתבת לפני חודש, ועניתי לך, אני מניח אז, ויותר מכך אני לא יכול לעזור לך במסגרת התשובות בפורום. עשית בעיקרון את הדברים הנכונים, לפחות כפי שהדבר נראה על פניו, ואתה עדיין תקוע שם – כשברור לך שאין תקווה שמשהו ישתנה ביחס שלה אליך. אם החברים שלך והמשפחה לא הצליחו לסייע לך לצאת מזה, אתה זקוק לעזרה מקצועית (טיפול נפשי), כדי שתלמד להתגבר. זה לוקח זמן, ולפעמים הרבה. אני חושש מנזק שייגרם לך דרך השפעות ארוכות טווח על יחסיך החברתיים והזוגיים בעתיד. בעזרת טיפול תוכל לקצר תהליכים, לחסוך סמן ולהשתקם, גם אם דרך טיפול זה עדיין עניין של יותר משבועות ספורים. אבל עשה זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083