יחסים לא בוגרים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 24.12.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רותם
כמה מכות עוד אפשר לקבל מבן אדם?
24.12.2010 • 16:27

שלום,
המקרה שלי הוא כזה:הייתי במערכת יחסים שבה הייתה אהבה גדולה שנגמרה בצורה לא כל כך נעימה הבן זוג לא סמך עליי,לא כיבד אותי מספיק ואני דרכתי עליו לא מספר קטן של פעמים ובגלל זה הוא התנהג ככה.עם הזמן ראיתי שיחות שלו שבו הוא מתחיל עם בנות ואומר לחברים שלו להביא לו אמצעי מניעה הוא הכחיש את הכל,ואז שנפרדנו הפרידה הייתה מאוד קשה לי בכיתי ותקופה רדפתי אחריו,עכשיו לאחרונה הייתה לו חברה חדשה חזרנו לקשר נפגשנו הוא לא מפסיק להתקשר אליי ואומר לי שהוא רוצה לפגוש אותי ומילים יפות,הוא אמר לי שהם נפרדו,ועכשיו אני בעצם מגלה שהיא שולחת לו הודעות אני אוהבת אותך ודברים כאלה ממש כמו חברים הוא שיקר שהם נפרדו .הוא כל הזמן היה אומר לי שכשיש לו חברה הוא אף פעם לא בוגד ועכשיו הוא בוגד בה איתי-והוא הכחיש שהוא בגד בי,זאת אומרת שאם הוא בוגד בה הוא בעצם בגד בי,בזמן האחרון שחשבתי שהם פרודים השלתי את עצמי והכנתי את עצמי לפגישה לבקש שנחזור ואחרי שראיתי את ההודעות שלה אני לא יודעת איך להתנהג האם לענות לו לטלפון?להיפגש איתו?מוכרח לציין אין בינינו שום דבר רומנטי מעבר לנשיקה שהייתה בפגישה ומילים יפות שלו הוא לא חייב לי כלום אבל שיקר שהם נפרדו והתנשק איתי,אני לא יודעת האם להאמין לו או אולי אני טועה והיא זאת שרודפת אחריו והוא לא משקר?לא יודעת אם לוותר צריכה עזרה.

ד"ר אורן חסון
למה להתקרב אל מי שמכה?
26.12.2010 • 00:15

רותם יקרה,
עושה רושם שהיחסים שלכם לא היו בוגרים מספיק, ושניכם לא כיבדתם זה את זה. כך קשה להתמיד באהבה. האם את חושבת שתוכלו להתגבר על חוסר האמון והפגיעה של העבר? האם את חושבת שהוא בוגר יותר, אחראי יותר, מבין מהי מסגרת זוגית ואיך צריך להתנהג בזוגיות? האם את תדעי לכבד אותו גם כשאת נפגעת? אם התשובה שלך היא חיובית לכל אלה, אני מאחל לכם הצלחה. אבל עצם מכתבך מעיד, עד כמה שאני מבין, על כך שאת לא בוטחת בו. ואולי לכן, במקרה שלך, הצורך שלך כשלעצמו, לכתוב את המכתב הזה, הוא רמז די עבה לבאות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083