ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 231
-
שלום ד"ר אורן
שלום לך,ילדתי לפני 9 ימים. ילד שלישי. מאז אני מרגישה מאוד מרוחקת מבעלי. הוא נורא עצבן אותי בכמה קטעים ולא ממש יצא לנו לדבר על זה, כי בעלי תמיד מעדיף לא לדבר ...
-
האם לשלול על מראה חיצוני?
כבר כמעט ארבעה חודשים שאני יוצאת עם בחור מקסים ברב הבחינות, הן בתקשורת, במידות, בהתנהגות נאותה וכו אך דבר אחד מאוד מפריע לי וזה החיצוניות שלו אני לא חושבת שה...
-
הבנות על עצמי ועל זוגיות
היי. אני בת 22 ומגיל 16 כל הזמן יש לי קשרים לטווח קצר. חוץ מבתקופה האחרונה (שלושה חודשים פחות או יותר שאני מבחירה לא מנסה להכיר ואפילו רוצה להיות לבד כדי להכ...
-
האם טיפול זוגי יכול לעזור ?
שלום, שמי שיר, בת 34, גרושה עם ילדה , ומזה כשנתיים אני נמצאת בקשר עם רווק בן 36 , ודי תקועים בתרחיש מסוג " המיטה החולה" ( כפי שהתייחסת אליו במאמר שלך )כבר מה...
-
נישואים במשבר
שלום רב, שמי דיאנה , אני בת 26 ובעלי בן 30, אנחנו נשואים שנתיים וחצי ויש לנו תינוק מתוק בן שנה וארבעה חודשים. בתחילת הנישואים שלנו גרנו אצל ההורים של בעלי, ו...
-
זוגיות
הכרתי בחור לפני חודש אנחנו מאוד רוצים להיות יחד ונמשכים אחד לשניה אבל הוא עובד בעבודה עסק משפחתי שבבקרים עובד בפכישות במשרד ובערב באירועים (צלם)הוא עדכן אותי...
-
גיליתי ש...
גיליתי שבעלי דו מיני שנמשך בעיקר לגברים. איך? הכל מספרי טלפון אימיל חלופי הודעות sms כשראיתי בפון ללא ידיעתו נרשם לאתר היכרויות (שכח את הסיסמה שמורה במחשב). ...
-
ההורים של בעלי
שלום, אני בהריון שבוע 38 ואין לי שקט כל ההריון. התחתנתי עם בעלי כאשר גיליתי שאני בהריון (בת 19)ועברנו לגור ביחד באותה העיר שהוריו גרים בה. הם באים אלינו כל י...
-
קשר זוגי ארוך ומסובך
היי.. אשמח לעצה אנסה לספר בקצרה כי זה ארוך. אני בת 27 ונמצאת בקשר שנמשך לסרוגין כבר 9 שנים. הכרנו עוד בתיכון היינו חברים במשך שלוש שנים ונפרדנו בגלל מריבות. ...
-
ייעוץ זוגי
שלום, שמי טלי, אני בת 34.נשואה בשנית מזה כ 4 שנים.מנישואים קודמים יש 2 ילדים ולבעלי ילדה אחת ועוד שניים משותפים.עד הלידה האחרונה הכל היה בסדר, מאז בעלי התקרר...
-
ציפרלקס ומיניות
שלום דר אורן היקר, אני בת 35 ונשואה 11 שנים פלוס 3 ילדים. נוטלת ציפרלקס 10 מג מזה שש שנים. זה פגע לי בחשק המיני ובתחושת העונג ובכלל אין אורגזמה. במהלך האקט ל...
-
אחרי הפרידה מרגישה פספוס
שלום. התחלתי קשר שנמשך 4 חודשים. היינו נפגשים הרבה מטעם הצבא. היו הרבה עליות וירידות בעיקר מצידי. הייתי נפרדת ממנו כעל כל שטות. כי בהתחלה לא ידעתי אם אני רוצ...
-
המשך התנדבות ביחד עם האקס
אני בת 28. כבר כמה שנים אני מתנדבת פעם בשבוע עם בני נוער. הרבה פעמים ההתנדבות היא "רגע השיא" שלי במהלך השבוע (אני לא כל כך נהנית מהעבודה ומהלימודים), אני מרג...
-
להתגבר
היי, אני בת 23 , הכרתי מישהו ולתקופה ארוכה הוא היה החבר הכי טוב שלי, היינו מדברים המון ועל כל דבר אבל הוא אף פעם לא הביע בי עניין רומנטי. יום אחד הוא התחיל ל...
-
קשר עם השקעה חד צדדית
שלום, שאלה בקשר לבתי החיילת בת 22, שנמצאת בקשר שמדיר שינה מעיניי !!!!!!!!! לפני שנתיים היתה בקשר ממנו יצאה שבורת לב, .על אף שהתרעתי בפניה שמשהו בהתנהגות בן ז...
-
דתייה ורווקה
שלום וברכה. אני באה מחברה דתית מאוד, בבית קצת פחות, אבל גדלתי במוסדות דתיים שכיוונו אותי שמגע ויחסי מין הם *אך ורק* אחרי החתונה. מכיוון שהיה לי קשה ללא מגע ו...
-
זוגיות
שאלה..אני יוצאת עם ידיד שאני מכירה במשך 5 שנים במשך 3 שבועות..התחיל כדבר יפה ומקסים..ומאז שחזרתי ממנו בשבוע שעבר התקשורת ירדה והגיעה למצב שהוא לא צלצל יממה ש...
-
להרגיש אשמה?
היי בקרוב אני בת 28. שמתי לב שלאחרונה התחלתי לחפש מבחינה זוגית חוץ מהתאמה זוגית גם פרמטר של מעמד. כלומר זה יכול להיות קשור לכסף אך לא רק גם יכול להיות קשור ל...
-
להתחיל עם מישהו
שלום ד"ראני רווקה בת 30, נאה ונחמדה מאוד אבל עם כל אלה מתקשה ביצירת זוגיות, אפשר לומר שיש לי אפשרויות אבל הן בגדר פוטנציאל לא ממומש וככה זה מאז ומעולם, יש לי...
-
ספקות לגבי הזוגיות
שלום, אני בת 32 ויש לי בן זוג בן 37. אנחנו חיים יחד כשנתיים, ובזוגיות כשש שנים (לא רציפה). הקשר שלנו ידע עליות ומורדות לאורך השנים, פרדות ונתקים. יש לציין כי...
-
מחוברת למכשיר 24/7 זה הגיוני?
הייאני ובת הזוג שלי כבר 9 חודשים ביחד ומשכירים דירה ביחד.בת הזוג לי ש24/7 מחוברת למכשיר הסלולרי אפילו שהיא מתקלחת הוא נמצא לידה....היא מקבלת ושלוחת המון SMS ...
-
שלום ד"ר אורן
שלום, אני ובעלי בני 30, 33, יש לנו 2 ילדים + אחד בדרך (עוד חודש אמורה ללדת). אנחנו בסה"כ זוג טוב ויציב. אקדים ואומר שאנחנו מאוד שונים בדבר אחד: בעלי טיפוס מא...
-
משבר
שלום ד״ר חסון! אנו נשואים 14 שנה ולנו 4 ילדים במהלך השנים היתה לנו זוגיות מצוינת כולל יחסי מין מעולים( כך לפחות אני הרגשתי)מה שקרה שלבעלי נוצרה בעיה בזקפה , ...
-
מיואשת
דר' אורן שלום ,ראשית חייבת לציין שאני ממש אוהבת את הפורום שלך ומבקרת בו מידיי יום באמת כל הכבוד!!!אני נשואה 7 שנים למרעית עין הכול בסדר זאת אומרת אני עובדת ,...
-
מבולבלת מאוד
היי, אני בת 26 ובן זוגי בן 31. הוא דתי לייט ואני מסורתית שומרת שבת. הכרנו זמן קצר אחרי שהתחלתי לשמור שבת. אי אפשר לתאר את החיבור והכימיה וההתאהבות המטורפת שה...
-
האם להמשיך או שמיותר?
שבוע טוב, אני בת 26 נמצאת בדילמה לא פשוטה. בשנה האחרונה הכרתי גבר שגדול ממני ב3 שנים התחלנו קשר לא בדרך האידיאלית המכוונת לקשר רציני יצא ששנינו היינו מאוד לא...
-
מצב שנקלעתי אליו בזוגיות
שלום לך,אני נשואה 3 שנים לבחור מדהים, אוהבת ושלמה איתו מכל הלב, יש בנינו התאמה נהדרת..אבל......בעלי לא בא לבד, יחד עימו מגיעה אימו בעלי בן יחיד לאימא פולניה ...
-
מבולבלת וזקוקה לעזרה
שלום, אני בת 26 ונמצאת בזוגיות חמש שנים עם בחור בגילי. עדיין גרים כל אחד אצל הוריו. אני מאוד אוהבת את בן זוגי והוא אותי, אנחנו קשובים אחד לשני ולעיתים רבים א...
-
זקוקה לעזרה בהבנה של יחסים
שלום רב, אני נושאה מעל עשור, קרא ויש לי קשר עם בחור נשוי. אני אהבה שלו מאז גיל 20. כך נודע לי לפני שנה.במהלך השנה הזו ניסינו להיתנתק וחזרנו עשרות פעמים.פיתחת...
-
מבולבלת ומצוקה
היי אני בת 28 בזוגיות כמעט 4 שנים עם בחור שהכרתי בטיול במזרח.הקשר שלנו לא התחיל בדרך רגילה. אני הייתי בזוגיות בזמן שהכרנו. כמה חודשים אחרי הפרידה אני יזמתי נ...
-
מה היית עושה?
הי דר' יקר בני הצעיר 18 נכנס למערכת זוגית ראשונה רצינית עם נערה... עד כאן הכל טוב ויפה רק שהנערה מסתבר מבית ממש ממש הרוס עם רקע קשה מאוד שהלב שלי ממש נשבר......
-
והכי חשוב להחזיק מעמד..
אורן שלום, אני נשואה +2. בת 36. בעלי בן 33. מאז ומתמיד הזוגיות שלנו הייתה סוערת. אנחנו אנשים מאוד שונים וישנן סתירות בתפיסה שקשה לגשר עליהן. אני מאוד רגישה ו...
-
האקסית עדיין בראש שלי, מגמה חוזרת.
היי,לצערי אני חווה דפוס חוזר, אני מרגיש ממש אובססיבי, כאילו הבחנתי את עצמי, ולא יודע האם טיפול יעזור לי.לפני כמה שנים, הייתה לי חברה שנפרדה ממני, למרות שבקשר...
-
בעיה עם זוגתי לא מבין למה היא ככה
יש לי בעיה עם התנהגות בת זוגתי שהיא אישה מקסימה, טובת לב, נאמנה, משקיענית שנינו בתחילת שנות השלושים לחיינו יוצאים 7 חודשים .הבעיה שלה היא חברתית, כשאנחנו נפג...
-
כל דבר גורם לי לחשוב פעמיים
שלום רב ד"ר ,הקדמה נשוי + 2 בעבר בגדתי באשתי עם משהי שקרובה אלינואשתי לא מודעת לזה הקשר נותק ביני לבין המאהבת . אבל מכיוון שהיא ידידה שלנו אז היא עדיין בסביב...
-
בעיות אמון
שלום אני נמצאת כרגע במערכת יחסים יחסית טרייה (9 חודשים) עם מישהו שאני מכירה כבר הרבה שנים, לא מזמן עברנו לגור ביחד וכמצופה מתחילות לצוץ כל מני תכונות אופי של...
-
משפחה
שלום אני נשוי חמש שנים, בינינו הכל בסדר, רק שיש לי בעיה גדולה עם המשפחה של אשתי, אחד מהגיסים אני לא מסוגל לראות אותו או להיות איתו הוא פשוט דוחה אותי, ובנוסף...
-
להפסיק להשמין מנחת פיקטיבי
שלום, רוצה הכוונה כלשהי כי אין כסף לטיפול ובנתיים נזקקת לעזרה, מצבי דומה קצת לשתי שאלות מתחתיי רק שאני צעירה ממנה בעשר שנים בערך ואין לנו ילדים. אני לא עובדת...
-
בעל שתלטן
שלום, אני לא יודעת מאיפה אפילו להתחיל אני מקווה שיהיה בסדר. אני נשואה +ילדים. בת 37. מהרגע שהתחתנתי ואפילו בעצם מהרגע שהכרתי את בעלי בעצם כאילו לא הייתי אני ...
-
דפוס שחוזר על עצמו עם בן הזוג
שלום דר חסון,אני והבן זוג לשעבר חזרנו לאחר שהיינו פרודים חודשיים.(סהכ מכירים כשנה באופן כללי). כעת, אנחנו שוב ביחד 3 חודשים. אבל ....לפני 3 ימים זה כנראה נגמ...