גבר דו מיני ונישואין: מה חשוב לדעת
לינה
גיליתי ש...
⌄
גיליתי שבעלי דו מיני שנמשך בעיקר
לגברים.
איך? הכל
מספרי טלפון
אימיל חלופי
הודעות sms כשראיתי בפון ללא ידיעתו
נרשם לאתר היכרויות (שכח את הסיסמה שמורה במחשב).
חשדתי.. עקבתי ועכשיו אין מקום לספק. כל הכחשה היא טמטום.
ועכשיו אני גם מבינה למה היה נמשך אליי פחות או במובן האחר אם כבר היה שוכב איתי זה כדי לרחם עליי .. האישה המסכנה שלא יודעת כלום שבכל זאת לא אשמתה שאני כך נצ׳פר אותה במתנות ללא סוף. דברים כדי שימנעו מהאדון נקיפות מצפון.
אני אמא ל 3 ילדים בת 32.
מתרחקת ממנו; הוא בבית לא בבית כבר לא ממש מזיז לי אם עם מישהו או לא; לא מתגעגעת; לא יודעת... כבר כל הזוגיות הזאת מובנת מאליו.
אני לא אחזיק במצב הזה
השאלה שלי
איך אני נפרדת ממנו מבלי לפגוע בילדים האלה ...
בכל מקרה הוא אבא שלהם ולא רוצה שדמותו בעיניהם תיסדק.
בגד בי. מרגישה שבר כלי שרק ניצלו אותו בצורה חיצונית לחברה כדי לכסות על משיכות מינית שאיננה מקובלת כל כך.
אני אבודה.
ד"ר אורן חסון
להכין את הרקע
⌄
לינה יקרה,
עוד לפני תשובתי הספציפית אליך, אני רוצה להפנות אותך לפניה דומה אלי של אשה אחרת, בעבר. יש הבדלים, ותכף אעמוד עליהם.תוכלי לראות את ההתכתבות הראשונה שלנו כאן:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3872606כאשר ניסיתי כאן להבין מה בדיוק היא שואלת ומה בדיוק מטריד אותה.בהמשך, היא גם ענתה לי כאן:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3873031וכאן תוכלי לראות גם את תשובתי השניה.כפי שאני רואה, יש הבדל בין פנייתך לזו שלה. שתיכן גיליתן שהבעל שלכן דו מיני, ומתעניין גם בגברים. משיכה גם לגברים, כלומר, היות הגבר דו מיני, אין פרושה בהכרח חוסר יציבות. ממש כמו שגבר שנמשך לנשים או אשה שנמשכת לגברים לא בהכרח יממשו זאת במהלך הנישואים שלהם, כל עוד נאמנות היא ערך משמעותי בשבילם, וכל עוד הם מרוצים ממה שיש להם (ומן הסתם, שני הדברים גם יחד חשובים,ללא שום קשר להיות בני הזוג חד או דו מיניים).אני חושב שאת, ואולי בניגוד לה, חושדת בכך שהנטייה העיקרית של בן זוגך היא לגברים, ושאת אינך אלא כיסוי חברתי להיותו בארון, או שימוש בך לצורך הקמת משפחה. כלומר, את אינך נותנת אמון בחשיבות שלך עבורו, שלא לדבר על אהבתו אליך. כל עוד מדובר בנטייה דו מינית, אז הנטייה לבגידה, מינית או רגשית, היא ככל נטייה לבגידה בכל זוג הטרוסקסואלי, היא מעידה על קושי בין בני הזוג, ועל הצורך לבחון ולבדוק את הקשיים, וטיפול זוגי יכול מאד לסייע לבני הזוג ליצור את התקשורת הראוייה ואת האמון הנכון כדי לייצב את הזוגיות שלהם.אם הריגוש כלפי בני אותו מין משמעותי יותר, גם תחושת ההחמצה שלו במסגרת הנישואים יכולה להיות משמעותית יותר (ומזה את חוששת), וגם חוסר הביטחון שלך בו משמעותי יותר. ואולי בדיוק בשל כך.את פגועה מאד, מה שמקשה על תהליך של טיפול זוגי או כל שיקום אחר שתרצו אולי לבצע. את לא בוטחת בו, ומרגישה רגשות מאד שליליים כלפיו, למרות שלפי הבנתי טרם חשפת בפניו את ידיעתך את המצב. אני מציע שכן תדברי איתו על זה. מתישהו הרי תצטרכי, נכון? ולכו באופן מיידי לטיפול. בין אם זה כדי לנסות לשקם, ובין אם זה כדי להבין מה זה אומר ומה אתם אמורים לעשות עם הילדים, ואיך לשמור על מסגרת של הורות תקינה, ביחד או בנפרד, מבלי לפגוע בהם. אני רואה עד כמה זה חשוב לך מחד, אבל גם עד כמה את פגועה מאידך, ולכן מרגישה אבודה. תהליך של ייעוץ זוגי יעזור לך לקבל החלטות, וזה מאד משמעותי גם למענך וגם למען הילדים. אנא בדקי את האפשרות הזו, ואז אולי תוכלי להגיע אל בעלך, כשתרצי לדבר, עם תוכנית עבודה מסודרת.