קושי רגשי ויציבות בזוגיות
אלמוני
כל דבר גורם לי לחשוב פעמיים
⌄
שלום רב
ד"ר ,הקדמה נשוי + 2 בעבר בגדתי באשתי עם משהי שקרובה אלינואשתי לא מודעת לזה הקשר נותק ביני לבין המאהבת . אבל מכיוון שהיא ידידה שלנו אז היא עדיין בסביבה....זורקים מילים מידי פעם .... אבל רק מילים . ולא אי אפשר להוציא אותה מחיינו סוג של משפחה !בעקבות ההמלצה שלך סיימתי את הרומן שעדיין מרחף מעלי ומעל המאהבת כי זה הפך לאהבה ולא סתם סקס ... ככה נדמה לי לפחותהשאלה שלי איך אני יכול להתגבר על המצב שכל ריב הכי קטן עם אשתי אני ישר אומר מה אני צריך את זה ,מה אני צריך את הזוגיות הזו (זה רק שאנחנו רבים ,שאין ריב היא האישה הכי מושלמת שכל גבר יכול לשאוף !)
ד"ר אורן חסון
טיפול באי יציבות רגשית
⌄
אלמוני יקר,
חבל שלא נתת לי את הקישור להתכתבות הקודמת שלנו, זה היה מקל עלי. אני חושב שאני זוכר את הסיפור שלך, כי הוא חריג ובעייתי (ומכיוון שלא כתבת כאן את הפרטים, לא אחשוף זאת). עם זאת, אני מצרף את מה שאתה כותב עכשיו למה שכתבת אז, ואני חושב שנכון לומר שיש לך קושי רב עם גבולות של מותר ואסור, וקושי לשמור על יציבות רגשית. אני מניח שדבר אחד גורר את האחר, ולהפך. לכן אתה מתייאש מהר, לכן אתה חושב על מה שויתרת, ולכן אני כנראה לא רחוק מהמציאות אם אומר שאתה מהווה גם מקור של חוסר יציבות לאשתך. האם היא נגררת אחריך? - לא יודע. לא כתבת על זה.במצב הזה, אני חושב שכדאי שתחשוב על טיפול. אני חושב שהוא כדאי קודם כל למענך. כי לא קל לחיות ברכבת הרים רגשית. אחר כך, זה נכון גם למשפחתך, אשתך והילדים. אני מקווה שתצליח שלא לראות בהליכה לטיפול סוג של "הודאה בטעות" וסטיגמה שתחליש אותך בקשר עם אשתך. זה לא המצב. תוכל לומר שאתה בלחצים בעבודה, תוכל לומר שאתה בסוג של דיכאון, והשתמש בזה כדי ללכת לטיפול. אתה לא צריך לספק פרטים לאף אחד מעבר לזה.