ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 232
-
פייסבוק- מה הגבולות?
שלום וברכה,דר אורן חסון היקר אני נתקלת בהרבה פעמים שבחורות בטווחי גילאים שונים בין אם ילדות בנות 18 ועד נשים בגילאי 25+ ואף יותר (!!), שואלות שאלות על מערכות...
-
לבטים לגבי קשר קיים
שלום, כתבתי כאן בעבר ב30.8.15 על מערכת יחסים שאינה בלעדית. בעקבות הצעתך החלטתי להישאר עם הבחור שבינתיים סיים את הקשר הקבוע שהיה לו עם הבחורה הנוספת, אך מפעם ...
-
לא יודע מה קורה איתי
לפני שנה לקחתי סטודנטית שאז הייתה בשנה הראשונה (אני סטודנט בעצמי) בטרמפ. התברר לי שהיא עושה תואר דומה והיא אמרה לי שהיא מתקשה אז הצעתי לעזור לה בקורס שהיא הת...
-
נמצאת בהליכים
שלום דר׳ אורן היקר, אני בת 54 ובעלי בן 57. יש לנו 3 ילדים גדולים, ביניהם בן חייל המתגורר עם אביו. אנו נשואים 30 שנה. אנו כרגע פרודים ואני מתגוררת בדירה שכורה...
-
זוגיות במשבר ונידה.
שלום. אני נשוי בערך 17 שנים כמובן שבמשך הזמן היו עליות וירידות ביחסים. אך במשך 7 השנים האחרונות אשתי החליטה שהיא שומרת נידה . כהגדרתה זה לשמור על הבית. אחרי ...
-
זוגיות של הרס עצמי
אני כבר לא יודעת מה לעשות ,הבן זוג שאיתו אני יוצאת מזה שנתיים וחודש הפסיק לקיים איתי יחסי מין כבר מעל לשנה וחצי בטענה שהוא לא רוצה לחטוא למרות שלפני כן היו ל...
-
ירידה בחשק המיני
שלום אני בת 33 אם לשני ילדים קטנים. הקטן בן 8 חודשים מניקה ונוטלת גלולות סרזט. בזמן ההריון וההנקה אני חווה ירידה משמעותית בחשק המיני עד כדי כך שממש לא מושך א...
-
מבולבלת
שלום לך שוב דוקטור אני שמחה שענית לי על השאלה הקודמת אבל זה השאיר אותי בבלבלה גדולה עשיתי פחות או יותר מה שכתבת לי בילינו זמן איכות ועשינו שיחה מעמיקה אבל הב...
-
זוגיות בעייתית
אני בקשר 8 שנים עם בן זוג. וגרה אתו 5 שנים.בתחילת הקשר, חברתו לשעבר הסיתה אותו נגדי.בסוף הוא עזב אותה לגמרי (לא בגללי).אך, מילות ההסתה שלה כלפי, היו שגורות ב...
-
בעיית אמון
ד"ר חסון שלום, אני מבקשת את עצתך בנושא שקשה לי לפתור לבד.אני בת 34 ונשואה מזה 5 שנים עם ילדה.בעלי די סגור מטבעו ולא מוכן לדבר על דברים אישיים, אבל לאחרונה גי...
-
חוסר הבנה
אני בת 40 הבחור בן 42
-
להתחתן ללא משיכה?
שלום, אני בת 33 ומזה כשנתיים בזוגיות. בשבוע שעבר בן זוגי הציע לי נישואין. העניין הוא שאני לא מצליחה להיות במקום שלם עם ההחלטה. הוא אוהב אותי וטוב אלי והוא חכ...
-
חוסר הבנה
שלום דוקטור אני התחלתי לא מזמן להיות בקשר עם בחור בעל תחומי עניין משותפים לשלי והוא פשוט מקסים וטוב לב וחמוד והכל אבל הוא גר רחוק ממני וזה כואב המרחק ממנו וא...
-
משבר אמון
ד"ר שלום, אני פונה אליך כי אני נמצא בפרשת דרכים במערכת היחסים הזוגית שלי.אני ובת זוגי בני 20 ויוצאים מזה כ- 4 שנים ביחד. אני חייב לציין כי ההורים של בת הזוג ...
-
עוברת תקופה לא קלה
שלום, אני בת 30 ובן זוגי 29.לאחר קשר של כמעט שנתיים בה היו ריבים, ניתוקים ופרידות מבן זוגי, לצערי הקשר הזה הסתיים לפני כחודש וחצי ומהצד שלו וככה פתאום מבלי ל...
-
לא רגועה בקשר
שלום רב, אני בת 34, ומנהלת מערכת יחסים רצינית (מאד) מזה תשעה חודשים, אפשר לומר שהרצינית ביותר שהיתה לי; אנחנו אוהבים, אני מרגישה שבן-זוגי תמיד דואג לי, יש בי...
-
אשמח לעצה
שלום , אני בזוגיות במשך שנה וחצי שבה גם התארסנו בתקופה האחרונה אני כל הזמן מסתובבת עם הרגשה שהוא לא אוהב אותי או שהוא יפסיק לאהוב אותי או שהוא יתאהב במישהי א...
-
מבולבלת ולא יודעת מה לעשות
היי אני בת 21 ואני בזוגיות כבר 5 שנים..בתקופה האחרונה הראש שלי טרוד במה לעשות והאם להמשיך את הקשר והאם זה בכלל מתאים לי.. אני מרגישה שהקשר קצת דעך ואני כבר ל...
-
מגורים משותפים
היי, בת 32 רווקה.לפני כמה שנים, לאחר שנתיים זוגיות עם חבר, החלטנו לעבור לגור יחד. הקשר היה מלא תשוקה וחברות אך מבחינת אינטיליגנציה הרגשתי שהוא לא מתאים והשיח...
-
התלבטות קשה
שלום ד"ר,
-
דרישות
שלום ד"ר חסון, אני אנסה לקצר. בן זוגי ואני נשואים עם תינוק בן 8 חודשים. בן זוגי עצמאי ואני כרגע בהפסקה מהלימודים. אני מטפלת בתינוק 24 שעות ביממה, עושה קניות ...
-
בעיה ביחסי מין
שלום אני בת 24.. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר כמה פעמים כשאני מגיעה לסיטואציה של קיום יחסי מין.עם 3 גברים שונים במשך השנה וחצי האחרונות, בסיטואציות שונות (ע...
-
מבולבלת
שלום אני בת 24 ואני יוצאת עם מישהי כבר חמש וחצי שנים עברנו בקשרה הרבה עליות ומורדות ולאחרונה קורה לי משהו מאוד מוזר אני חושבת על החבר שלו ולפעמיים גם בקטע מי...
-
מעבר מגורים
שלום, קוראים לי דורית בת 31 לאחרונה הכרתי בחור מקסים בגילי ויצא לנו לצאת 2 דייטים היה ממש כיף אני מרגישה שאני יכולה לשבר איתו על הכל וזה חשוב. יש דבר אחד שמפ...
-
מחזרים ומיד בורחים
שלום כתבתי בעבר בפורום ומאוד עזרת לי. אני בת 27, רווקה כ 5 שנים. אני בחורה מלומדת, עובדת, בעלת חיי חברה וניסיון במערכות יחסים. העניין הוא שבכל הכרות שלי משהו...
-
בעלי מאוהב באחרת
בעלי ואני הכרנו בגיל צעיר מאוד ואנחנו נשואים כבר 15 שנים ויש לנו 3 ילדים (הקטן בן שנה). תמיד אהבנו מאוד אחד את השני אבל היה לנו חסר בתחום המיני שניסינו כל הז...
-
קושי עצום למצוא זוגיות קבועה
בת 27 גרושה ללא ילדים ניראית טוב עברתי שנת נישואים תחת אלימות ושליטה כיום ללא בן זוג קבוע בשנה מלבד קשרים חולפים ובלתי מתחייבים כלפיי מחוזרת נאה אבל לא רוצים...
-
יחסי מין
שלום, לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהו שהכרתי, שנינו באמצע שנות ה-40, ויש משיכה פיזית חזקה האחד לשניה. העניין הוא שזה לא מצליח לו ואנחנו לא מגיעים ליחסים מלאים. ...
-
שגרת הזוגיות
היי ד"ר חסוןאנו זוג בני 29, 4.5 שנים יחד, עתה מאורסים.הקשר ידע כמה הפרעות חיצוניות אני קוראת להם, כמו למשל אמא שלו שאני לא לטעמה. אבל העניין הזה לתחושתי הסתד...
-
האם יש סיכוי?
היי אני בת 26. לפני כחודשיים אני ובן זוגי נפרדנו לאחר קשר ארוך ומסובך. היינו 9 שנים ביחד כשבאמצע שתי פרידות ארוכות. אנו חוזרים כל הזמן בגלל אהבה אך בפועל לא ...
-
קשר ידידותי של בעלי מעורר אצלי חרדה
שלום רב, אני בת 40 ובשנה האחרונה לבעלי נהיית ידידה קרובה, זה התחיל בתור קשר מקצועי בינהם, אבל הפך להיות קשר של ידידות אחרי שהיא חשפה בפניו שיש לה רומן מחוץ ל...
-
משבר חמור בזוגיות - דחוף
לדר' אורן חסון היקר שלום רב,אני כותבת לך בפורום בשלב ראשון, וייתכן שאפגש איתך בהמשך.אני נשואה חצי שנה לעולה חדש מארצות הברית. הכרנו שנתיים לפני כן. הוא עלה ל...
-
פרק ב'
שלום !
-
משבר בזוגיות
אשמח להתייעץ איתך בנושא מסויםאני בת 24 וחצי, אני יוצאת עם בן זוגי כבר שנה ו4 חודשים. אני מתייעצת כי אני מרגישה שזה לא כבר מה שהיה פעם. כבר בהתחלה היו לנו ריב...
-
חשש כבד
שלום באקט מיני עם גבר היה מצידו הפעלת לחץ על איזור פי הטבעת ללא קונדוםייתכן וחצי מהכיפה נכנסה לישבן מכיוון שהיה גם הרבה רוקאני חושש מאוד ומתלבט אם לעשות טיפו...
-
משבר בזוגיות
אני ובן זוגי ביחד כבר קרוב לשנה, הוא גרוש עם ילדה בת שנתיים, התחלנו לצאת עוד כשהיה פרוד מאשתו שאיתה היה קרוב ל-15 שנים של זוגיות לא טובה. לאחר כמה חודשים של ...
-
מושבתת
הי,אני נשואה +2.אני במערכת יחסים עכורה ומגעילה.אני כבר חודשיים עם בעלי בקושי מדברים ובטח לא שוכבים.חוששת להיות לבד איתו ונרתעת ממנו . נאמרו ההמון מילים קשות,...
-
דפוס של בן זוג
שלום, אני ובן זוגי ביחד חצי שנה. בני 30. הוא לא מדבר איתי כבר שבוע ימים ואני לא ממש מצליחה להבין את ההתנהגות הזאת שלו שחוזרת על עצמה כל כמה זמן.כל פעם שאני א...
-
התנהגות מחשידה
אשתי ואני נשואים כשנה וחצי ומכירים סך הכל כמעט 7 שנים..אתמול במקרה השאירה את המייל שלה פתוח וראיתי התכתבות מלפני כמה חודשים אם מישהו והוא אמר לה שהוא מתגעגע ...
-
התחלה של קשר
שלום רב, אני בת 40 גרושה +1.גרושה מזה כמה שנים וסיימתי לאחרונה זוגיות של 3 שנים שהיתה מצד אחד נפלאה עם אהבה חזקה מאוד משני הצדדים ומצד שני מלאה מהמורות (גם ע...