פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
דתייה
דתייה ורווקה
⌄
שלום
וברכה.
אני באה מחברה דתית מאוד, בבית קצת פחות, אבל גדלתי במוסדות דתיים שכיוונו אותי שמגע ויחסי מין הם *אך ורק* אחרי החתונה. מכיוון שהיה לי קשה ללא מגע ואני עדיין לא מרגישה מוכנה להתחתן החלטתי שאני מפסיקה לשמור נגיעה (לפני זה היה לי חבר שהתנשקנו וכולי אבל זה היה קו אדום ואחרי זה מיד חזרתי לשמור נגיעה).
הכרתי בחור מסורתי, ועיניין המגע התקדם מהר יחסית והגענו לשלב שקיימנו יחסי מין אחרי שהגענו לפורקן בדרכים אחרות. אני לא רציתי להמשיך לקיים יחסי מין כי זה התקדם מהר מדי בשבילי.. אבל כל פעם שהיינו לבד הגענו למצב שאנחנו שוכבים. הוא כבר שכב לפני והוא מאוד רוצה, וגם אני רוצה כשאני נמצאת במצב הזה. אבל הבעיה היא שאני לא מגיעה לאורגזמה. בשום צורה... לפני זה כן הצלחתי.. אומנם לקח קצת זמן אבל עכשיו גם אחרי שעתיים אני לא מצליחה. אני מרגישה רע עם מאוד אחרי זה... זה גורם לי להרגיש רע עם הגוף שלי ועם מה שעשיתי... ואני בנוסף מפחדת שלא אצליח להגיע לאורגזמה אף פעם...
אני מוכרת בחברה שלי וכולם בטוחים שאני ׳דוסית׳ בזמן שאני מקיימת יחסי מין ולא מצליחה להפסיק עם זה. זה מאוד מקשה עליי בחיים וביום יום. מרגישה מאוכזבת מעצמי שאני לא עומדת בזה. מרגישה גם צבועה עם עצמי... בעיקר בגלל שאין לי עם מי לדבר על זה ... אני בטוחה שהחברות והמשפחה ישפטו אותי כי אני שומעת ומרגישה מה היחס שלהם כלפי זה.
לא יכולה יותר. בבקשה אשמח לעזרה... תודה מראש