פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 09.09.2014 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
עומרי
לא יודע איך עושים את זה
09.09.2014 • 21:29

שלום.
הסיפור בגדול שהכרתי בחורה לספסל הלימודים התיידדנו מהר מאוד וכיום אני לא מצליח להוציא אותה מהמחשבות שלי מהראש שלי התאהבתי בה בצורה שבחיים לא קרה ליאני מרגיש כמו בתוך מערבולת אחת גדולה ואיני יודע מה לעשות. כשאני קורא את השורות הללו אני מרגיש שאני מצטייר כמו ילד קטן ומאוהב שלא יודע לגשת. אבל כן חוויתי מערכות יחסים בעברי אפשר לומר גם לא מעט יצא לי להתחיל ולפלרטט עם בנות וגם היו לי 2 סיפורי אהבה גדולים מאוד מאידך הפעם זה מרגיש לי כלכך שונה מפוחד ברמה היסטרית ואובד עצות בנוגע לאיך להתקדם הלאה . מוצא את עצמי בימים אלה חושב עליה ללא הפסקה מתגעגע אליה ואפילו מקנא לה (לא כלכך בקטע טוב )אני יודע שבשביל שיקרה משהו אם היא לא תיזום (רוב הסיכויים) אני צריך ליזום אחרת שניינו לא ניזום ולא יקרה כלום תחת השמש זה ידוע לי הכלבסהכ רציתי לקבל ממך אם אפשר כמה חיזוקים טיפים ועזרה בנוגע למצב מה לעשות ואיך בדרך הנכונה ככל האפשרתודה :)

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
10.09.2014 • 01:43
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עומרי
בני כמה אתם?
10.09.2014 • 10:42

25

ד"ר אורן חסון
התחלה כשחשוב
11.09.2014 • 15:21

עומרי יקר,
זהו סיפור ותיק וישן, של גבר שמכיר אשה, ואין לו הביטחון לדעת מה ואיך לומר כדי שלא להפסיד. למה אתה מפוחד יותר מאשר בעבר? - לא יודע. אולי כי אתה חושב שהיא "מחוץ להישג ידך", ולכאורה בליגה אחרת. האם זה כך? - בכלל לא בטוח. גם גברים וגם נשים הם לפעמים הרבה יותר חסרי ביטחון מאשר נראה לנו. לפעמים מתגוננים יותר, ולכן קשה להתקרב אליהם, ולפעמים חושבים שמגיע להם יותר. ולך תבדיל בין זה לזה, ולך תדע מראש אם יש לך סיכוי, ובאיזה אופן. כנראה שתצטרך ליזום, ואולי נסה ליזום בהתחלה שיחה וקירבה, ולא "חברות", אולי דרך לימוד של נושא מסויים ביחד. או אולי בכל זאת למשהו לא מאד מחייב, בצד הלימודים (האם חופש עכשיו?), או הזמנה למשהו שאתה חושב שיכול להיות מעניין לשניכם, אם או בלי קשר לנושא הלימודים. ועם זה, תוכל להמתין לפגישה שאחר כך או לסיום אותה פגישה, כדי לומר שהיה נעים וטוב לך, ושאתה רוצה עוד. ואני מקווה שאתה מבין מתוך התשובה שלי שאין לי מושג מה לומר לך, כי אני לא מכיר אותך, או אותה, או את הסביבה והתנאים שבהם אתם נמצאים...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083