ילדים מנישואים קודמים

תאריך פנייה: 31.08.2014 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
OR
נכשלתי שוב?
31.08.2014 • 18:15

היי. אשמח לקבל עצות, הערות, הארות, וכל דבר שעלול לעזור לי.אני גרושה ללא ילדים, ובזוגיות מזה 10 חודשים, גרים יחד כמעט מן ההתחלה.לפני כשלושה שבועות הוא יזם שיחה בה הוא שיתף אותי בכוונות שלו להתמסד איתי.כמובן שמאוד שמחתי והתרגשתי.אתמול יזמתי איתו שיחה כי הרגשתי שמשהו לא כשורה, שמשהו עובר עליו.בשיחה הזו הוא נמנע מלדבר, נמנע מאוד מלתת תשובות.הוא בנאדם מאוד סגור וקשה מאוד לדבר איתו.ניסיתי לדובב אותו ולמשוך ממנו בכוח מה עובר עליו, מה קורה לו, ופתאום הוא זרק לי "לא טוב לי,אני סובל איתך, לא אוהב את ההתנהלות שלך".הייתי בהלם. לא הבנתי על מה הוא מדבר. ביקשתי ממנו שיסביר לי איפה הבעיה והוא פשוט ענה לי כמו ילד "לא בא לי להגיד לך. למה? ככה". כל שאלה ששאלתי הוא לא רצה לענות.ביקשתי ממנו שיסביר לי מה קרה, מה השתנה, שהרי הכל היה על מי מנוחות, לא רבנו על שום דבר, והוא פשוט סירב לתת לי מידע על מה שקורה לו.שאלתי אותו למה הוא נשאר איתי אם הוא כל כך סובל והוא אמר "מתוך ציפייה שזה ישתנה".שאלתי אותו "מה ישתנה? איך אני אמורה לדעת מה צריך בכלל להשתנות אם אתה לא מספר לי?" אז הוא אמר "אני גם לא יספר לך, לא בא לי".שאלתי אותו איך הוא הגיע למצב שהוא דיבר איתי 3 שבועות קודם על מיסוד היחסים אם כל כך לא טוב לו והוא ענה "זה היה רגע רגעי שבו היה לי טוב איתך".נותרתי המומה.הרגשתי שהשלו אותי, שעבדו עליי.ביקשתי ממנו שלא ישלה אותי ושיספר לי את האמת שלו ומה שהוא מרגיש כי אני לא יכולה לעבור את הסיוט הזה שוב, זה לא מגיע לי והוא פשוט המשיך לשחק במחשב שלו בחוסר איכפתיות, כאילו אנחנו מדברים על קניות בסופר.ישבתי עם עצמי ובאמת ניסיתי להבין איפה ומה לא טוב לו ואני פשוט לא רואה שום דבר שלא בסדר.אני עושה בשבילו המון, אני מחזיקה בית למופת, דואגת לבשל, דואגת שהמקרר תמיד יהיה מלא, שולחת לו אוכל לעבודה רק כדי שלא יהיה רעב, עוטפת אותו באהבה, ברגש, במגע, במתנות ואני פשוט לא מצליחה להבין מה קרה פה ומה השתנה ב-3 שבועות האחרונים מאז השיחה ההיא.לקראת הסוף הוא אמר לי "אני לא רואה את העתיד שלי איתך בזמן הקרוב".הרגשתי שהשמיים התרסקו עליי. זה לא מה שהוא אמר לי לפני 3 שבועות. להפך.הוא פשוט ריסק לי את הלב.אגב, חשוב לי לציין שבכל התקופה ההיא נושא המיסוד כלל וכלל לא עלה מצידי גם אם הרגשתי שאני מוכנה לזה. כך שזה בכלל לא בא מהצד שלי.אני פשוט מרגישה שהוא משלה אותי.מה אני עושה עכשיו?לכולם קל להגיד לי "תעיפי אותו", אבל זה קשה, אני באמת שאוהבת אותו ועד אתמול היו לי חלומות על משפחה וילדים איתו, מה שלא הצלחתי להגשים בנישואים הראשונים שלי.אשמח לכל עצה. ובדחיפות.תודה.

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
31.08.2014 • 19:36

והאם לו יש ילדים מנישואים קודמים?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
OR
בני כמה אתם?
31.08.2014 • 20:38

שנינו לקראת גיל ה- 30, ללא ילדים.

ד"ר אורן חסון
תקשורת
01.09.2014 • 16:59

אור יקרה,
זה אכן נשמע מוזר, ובעיקר כי יש כאן משהו שאת לא יודעת. האם זה משהו שמתחולל אצלו בפנים, כמו פחדים וחששות מפני מחוייבות, שהוא מפיל עליך ועל דברים קטנים שאולי קודם התמודד איתם בקלות? העובדה שהוא לא מסביר, ואולי חושב ש"את צריכה להבין לבד", או שאת בכלל לא צריכה לדעת, מצביעה על בעיה בתקשורת האישית, בעיקר, כי הוא לא מספר לך מה הקושי שלו. האם זה תנודות של מצב הרוח שלו? האם זה משהו קבוע שמפריע לו, והיה לו רגע של זחיחות (וגם זה לא בטוח, לא מדברים על עתיד משותף בגחמה של רגע, אלא אם הוא חשב על זה גם קודם)? אבל אולי יש גם בעיה בתקשורת הזוגית, אם ניסה לומר לך דברים בעבר, וראה שכאשר הוא אומר באופן רפה, את לא שומעת, אז ויתר ולא רצה לומר בקול רם יותר. האם זה כך? אני לא יודע. אבל נראה שיש לכם בעייה של תקשורת שצריך לטפל בה, אם אתם רוצים להמשיך להיות ביחד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083