התלבטויות בזוגיות: מה הצעד הבא?
נועה
אני מרגישה לבד - קשה לי מאוד
⌄
שלום
דר',נרשמתי בזמנו לאתר היכרויות, ולא הולך לי.הגברים שפונים אליי רובם גרושים +3 והרווקים היחידים בני גילי, לא מראים עניין רציני, בכל אופן זה הרושם שקיבלתי.עדיין לא יצא לי להיפגש עם אף אחד, פשוט נתקעתי באתר.כרגע אני מרגישה מאוד בודדה ומאוד קשה לי.שנים שאני ללא זוגיות.האם אי פעם אכיר מישהו ואתחתן?אני מתה שיהיו לי ילדים משלי.האם אלך מהעולם רווקה?דר' מה עליי לעשות?חיפשתי אהבה ולא מצאתי אותה, אך המטרה העיקרית שלי אלה ילדים, אני משתוקקת שיהיו לי, לגדל אותם, לקחת אותם לגן, לטייל ולדבר עימם......עכשיו האהבה כבר לא מעניינת אותי, ואני חושבת שאולי אתפשר, ואגשים את החלום שלי לילדים, אך מצד שני - איך אוכל לגור באותה דירה עם גבר שאין לי משיכה אליו?חשבתי גם על בנק הזרע, תראה עד לאן הגעתי.....אבל הפחד הגדול שלי איך אצליח לגדל אותם לבד?!אני רוצה שיהיה לי מישהו, אני כל כך מבולבלת...אני לא רוצה להיות חלק מהמיואשים שהתחתנו והתאהבו, למרות שבזמן האחרון זה מתחיל לדבר אליי הקטע הזה.אני רוצה אהבה, הבנה, כימיה, חברות אמיתית וכנות, אך כנראה שזה לא יתממש, בגלל שאני שואפת גבוה מידיי.דר' תעזור לי:.. (
טלי
⌄
בת כמה את? זה רלוונטי לתשובה.
נועה
⌄
אני בת 38
טלי
יכולה לעודד אותך
⌄
שיש לי חברה בת גילך שהכירה לפני שנה בחור באתר הכרויות והתחתנה איתו לפני שבוע, אז זה אפשרי...
נועה
יכולה לעודד אותך
⌄
תודה טלי: )
ד"ר אורן חסון
להתלבט ביחד עם איש מקצוע?
⌄
נועה יקרה,
אני לא יודע אם איתך ניהלתי את השיחה על אתרי הכרויות לא מזמן (הקישי על הקישור הבא)http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3833795נראה שכן. אז ניהלנו דיון על היבט אחד של בררנות, הקשור לגיל. אולי יש גם הבטים אחרים של בררנות שאולי היא רבה מדי, אבל קשה לי לומר לך בבהירות. כאן, במכתבך זה, כן הזכרת (שוב?) את עניין הגיל.אני לא יודע מה לומר לך מבחינת קצב העניינים, ומה לעשות קודם כדי להביא ילדים או כדי להקים משפחה, כי קשה לנבא מה יקרה בין שניים, אפילו אם הם ראויים שניהם. הדינמיקה של התחלות יכולה להיות לא ברורה, ולפעמים רק בשל חוסר ביטחון של צד או אחד או של שניהם. האם כדאי לדאוג לילד קודם, ולבן זוג אחר-כך? - אני לא יודע. האם, לו היית מביאה ילד לפני שנה, נגיד, ללא אבא, היית מוכנה לחפש גבר גרוש עם ילדים יותר בקלות? האם זה יהיה כך אם תביאי ילד לעולם בעוד שנה? האם זה רק עניין של נקודת מבט?אני מרגיש שאיבדת ביטחון. אני חושב שכדאי שתלכי לייעוץ פרטני, וללוות את התהליך שלך, של חיפוש ותהיות, ביחד עם איש מקצוע, שיעזור לך להתלבט ביחד בשאלות החשובות האלה, כשהתחושה שלך היא שהזמן שלך מתקצר.
ד"ר אורן חסון
תודה
⌄
תודה טלי,על ההכוונה בשאלה, וגם על העידוד ש"יש דבר כזה".