ייעוץ זוגי: פתרון קשיים ביחסים

תאריך פנייה: 01.08.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חסוי
לאן זה יגיע
01.08.2012 • 20:35

אני ובעלי נשואים שנתים פלוס ילד בעלי דתי אני לא בשנה האחרונה הגענו למצב שדקה היא אפשר להיות ביחד בלי לריב תמיד עדיף לבד צעקות קללות ואפילו לא מגעים לחדר המיטות אני בת 23 בעלי בן 26 אני מרגישה רקנות ועצבות איתו מרגישה זקנה איתו וממורמרת על החיים גבר לא חם תמיד עייף ומקטר ולא מפרגן לא מספק לא יודע. למה זה לא היה בשנה הראשונה היום הכל לחץ מבחינתו מבינה שיש עבודה קשה גם לי קשה אבל צריך להפריד הוא לא מוכן לקבל את זה בה הבית מאוחר תמיד עובר חצי שעה נירדם ולא מיתיחס באמת כבר לא יודעת אם אני אוהבת ואם אני רומה או ו אם להשאר בגלל הילד הוא לעזוב אבר משתגעת אין לי דרך ליראות את האור הכל שחור בעני הכל תעזור לי תציע לי מה לעשות תודה

ד"ר אורן חסון
אמון שרוצים להיות ביחד
05.08.2012 • 00:13

חסוי יקרה,
יש יותר מדי עניינים כואבים ביניכם, ואתם זקוקים ליעוץ זוגי כדי לטפל בזה. יתכן, אגב, שההבדל ביניכם בתפיסה הדתית סייע לקשיים ביניכם, כי כאשר אחד מכם, ואולי אפילו שניכם מרגיש שהוא עושה ויתור משמעותי, הרבה יותר קשה אחר-כך לוותר זה לזה גם ויתורים על דברים קטנים, מה שאולי יצר לא מעט מריבות ביניכם. כך או כך - אתם זקוקים לעזרה כדי להבין מה קרה לכם, וכדי לשקם את היחסים ואת התקשורת, והרבה גם את האמון שלכם שאתם רוצים להיות ביחד. כי כנראה שאתם רוצים, אבל זה נראה ומרגיש כאילו שלא.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083