ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 176
-
קנאה
היי דר חסון.אני בת 31 בקשר עם בן 28. הוא לומד רפואה וכמה שמשקיע לא מצליח להגיע מעל 60 לדגמא.הוא מתעקש שמספיק להיפגש פעם ב3 שבועות היתי בהלם בהתחלה ניסיתי להת...
-
כהמשך ל.....
שלום דוקטורבעבר כבר כתבתי אלייך אבל לא מצאתי את ההודעה שלי בכדי להמשיךיש לי שאלה קצרה יחיסתבעניין שקורה עכשיולאחרונה בן זוג שלי שאיתו אני מתגוררת כחודשיים לא...
-
הסכם יחסי ממון עם בן זוג
בן זוג שלי עבר לגור עמי לאחר שנה ביחד בדירה ששייכת בחוק לי. המליצו לי מכרים ובצדק לערוך הסכם ממון עמו על מנת שאם נפרד חלילה או במקרה מוות שלי לא יוכל בן זוגי...
-
אתר או מקום להמלצות ליועץ זוגי
שלום, אני ובעלי הגענו במהלך החודשים האחרונים פעמים רבות לשיחות שהסתיימו ב"אני רוצה להתגרש" בואי/בוא נקבע ברבנות מחר" כמו גם פעמיים לקיחת בגדים מהביתת.בסופו ש...
-
מדוע זה כך, מילים הורגות
היי אני עם חבר שלי שנה וחצי , אנחנו כבני 29 כבר גדולים בזוגיות טובה דווקא. למעט שמה שיפריע לי הוא שחבר שלי הבנתו לא מגיעה למה שאני רוצה להסביר.כשהתחלנו לצאת ...
-
צריכה עזרה-לפני חתונה
שלום, אני ובן זוגי כבר 5 שנים ביחד ואמורים להתחתן בעוד כמה חודשים.הבעיה היא שאנחנו תמיד רבים על דברים קטנים כמו ניקיון הבית...המטלות בעיקרון מחולקות בינינו כ...
-
עצה דחופה
תודה על העזרה והיעוץ . רשמתי לך שאני בהיתי בפרק ב במשך שנה וחצי אם השכנה שלי שגרה ממש מולי לפני כחודשיים היא נפרדה ממני בטענה שקשה לה להתמודד אם עניין הילדים...
-
איך ליצור רצון לזוגיות?
שלום רב, אני בת 29 מנסה כבר שנים ליצור זוגיות יציבה אוהבת ומתמשכת אך לא מצליחה.המערכות יחסים שלי החזיקו מעמד כמה חודשים בזכות משיכה מינית בעיקר.שאלתי את עצמי...
-
היי אורן
אני נפגש עם "מאמנת דייטים" ליעוץ.לאחר שיחה, היא נתנה לי עצה: לאונן לפני הדייט.וככה להגיע רגוע מינית.על פניו, זו עצה לגיטימית?.
-
ייעוץ זוגי לפני חתונה
שלום, אני (25) ובן זוגי (31) עומדים להינשא עוד שבועיים.אנחנו בקשר זוגי שנה וחצי מתוכם מגורים משותפים של חצי שנה.בסך הכל הקשר ביננו מצויין, אך לאחרונה מתחילים...
-
לא מוצא אהבה
שלום !אני בן 27,סטודנט,מאז ומתמיד מתקשה למצוא אהבה.אפשר לומר שמבחינה חברתית אני בסדר,מסתדר עם אנשים,עם בנות פחות כנראה...אני זוכר עוד בגילאי התיכון כשהתחילו ...
-
לא יודעת מה לעשות
אני וחבר שלי כבר כמעט שנתיים ביחד, ואני באמת אוהבת אותו הוא בנאדם טוב ובחור מאוד סבלני ומבין ואוהב..הבעיה היא שהאינטימיות ביננו על הפנים. בהתחלה מאוד נמשכתי ...
-
מאורסים כשנה והקשר קורס.
שלום ד''ר.אני והבן זוג נמצאים במערכת היחסים כשלוש שנים,לפני שנה התארסנו,הכל היה טוב והקשר היה נפלא,שיחות בילויים כמו כל זוג צעיר.תכננו להתחתן בעוד כחצי שנה,א...
-
משבר תקשורת
שלום רב, אנחנו נשואים 8 שנים +2 (בני 6 ו-4) אנחנו גם עובדים באותו מקום עבודה, דבר שלא תמיד קל, אבל רוב הזמן בסדר. לבעלי יש התפרצויות כעס על דברים קטנים (לא ר...
-
נערות ליווי
אני נשואה 12 שנה + 7 (לא דתיה) בסוף גיל ה 30 עם זוגיות טובה אך יש משהו שמכננן בי ולא נותן לי מנוחה הייתי רוצה לדעת מה לעשות בבקשה. בעלי יצא לבילוי עם חברים ש...
-
זוגיות במשבר
שלום אורן,אני נשואנ 3 וחצי שנים, עם ילדה מקסימה בת שנתיים. היומיום שלנו לא פשוט- שנינו עובדים המשרות מלאות + עבודה בבית, וזה לא פשוט להתמודד עם כל העומס..אבל...
-
מנסה להבין אם הקושי נמצא אצלי
שלום, אני נמצאת במערכת יחסים כשנתיים.כמובן שעברנו הרבה במהלך השנתיים הללו ומצאנו את עצמנו לרוב בויכוחים.אנו עדיין לא גרים יחד והמחשבות לא יוצאות מראשי.אני מר...
-
מבולבל בגלל הילדים
שלום רב, .לא יודע איך להתחיל ואיך להמשיך הלאה. אני נשוי + שני ילדים (בני 2.5 שנה וחצי שנה) במהלך כל תקופת הנשואים וגם כיום גרים יחד עם חמותי (אם הכלה).דבר של...
-
פרק ב מאכזב
שלום לך ד״ר וכל הכבוד על העזרה . אני גרוש כבר קרוב ל6 שנים ומגדל לבדי 4 ילדים מתחילת הגירושים מע מתחילת הגירושים . במשך השנים הראשונות אפילו לא חשבתי על זוגי...
-
מתוסכל ושבור לאחר פרידה
שלום אני בן 22.5, הייתי בקשר של שלוש וחצי שנים עם בחורה שהתחלנו היא הייתה בת 17 ( ילדה ) ואני הייתי בן 19. אלו היו שלוש שנים שממש נהניתי מהם הייתי באופוריה ,...
-
כנראה פרידה באמת כואבת
בעבר הרחוק שיתפתי אותך לגבי המחנך של ביתי שהיה נוהג בהפסקות לגשת אליה ולהחמיא לה עלי ואפילו מכל הסיפורים שלה עליו, ביקשתי בעבר להיות חברת פייסבוק איתו. והתכת...
-
תחושה כי לא ניתן לסמוך על החבר שלי
שלום, שמי שירה ואני בת 25. נמצאת במערכת יחסים של תשעה חודשים עם בחור שגדול ממני בשנה. הוא יצא עם הרבה בנות, אבל מעולם לא היה במערכת יחסים רצינית של יותר מחוד...
-
מאוהבת בגבר אחר
לפני כמה זמן הכרתי בחור גרוש +2 ואני נשואה +2 היה לנו הרבה התכתבויות והרבה שיחות ושני מפגשים.המפגש האחרון התנשקנו בלהט והתחבקנו עד שנעצרנו הסתכלנו אחד על השנ...
-
התלבטות
שלום רב , אני בקשר עם בחור שהכרתי מהלימודים כשנה וחצי. הוא קטן ממני בשנתיים. אני בת 27 והוא בן 25. הוא כרגע עובד קשה אפשר לומר ומעוניין לחסוך הרבה כסף. הן כד...
-
קשר עם גבר מבוגר
קודם סליחה על האורך השאלה.אני בת 40+ בתהליכי גירושין במשך 6 שנים.עד עכשיו לא היה לי קשר עם אף גבר.לפני כשלושה שבועות החל לחזר אחריי גבר שגר בקירבת מקום בזה ש...
-
קושי בהתמודדות אחרי פרידה
לפני 3 חודשים בן זוגי נפרד ממני. אחרי קשר של שנה וחצי ושל מגורים משותפים.שנינו בני 27 הוא היה האהבה הראשונה שלי ולמרות כל הבעיות שהיו לנו רציתי להמשיך להיות ...
-
שאלה של שפיות
שלום רב ד"ר חסון,אני בן 45 הכרתי אישה לפני שנתיים כאשר היא כבר הייתה בהריון (לא ממני) עברנו לגור יחד וכשהילד נולד גידלתי אותו כאילו היה בני (היא לא בקשר עם א...
-
געגועים לחיבוקים חמים
שלום לד״ר אורן חסן היקר. תודה רבה על העצות הנפלאות ועל העזרה שלך. אני בת 25 בעלי בן 32 נישאנו לפני כחודשיים. בעלי טיפוס מאוד חכם ואינטליגנט אך עם זאת קצת מופ...
-
לוותר על אהבה?
שלום. .אני נעזרת המון בפורום שלך! אתה מדהים!!!יש לי שאלה.. נפרדתי לפני חודש וחצי מבן זוג שמאוד מאוד אהבתי .. העביה היא שזה לא מרפה ממני.. הוא עם הרבה אגו (וג...
-
שאלה כללית..
אני מכירה הרבה זוגות שהיו מאוהבים לפני החתונה והסתדרו ביחד ..וזה משתנה אחרי החתונה הופכים להיות עוד זוג אין תשוקה ואין תקשורת טובה ופחות סקס..למה זה קורה ואי...
-
חרדה לפני חתונה וטורדנות כפייתית
שלום ד"ר חסון,אני כחודש וחצי לפני חתונה, וכל היום מעסיקות אותי שאלות האם באמת אני עושה צעד נכון? האם אני מספיק אוהבת את בן זוגי? אולי אני יכולה למצוא מישהו י...
-
ללכת לבד ליעוץ
תודה ד:ר חסון.נראה לי שננעלת על משהו לא מדויק ולא נכון והכיוון לא נכון .אלצתי אותה (כי זה גרם למשבר בזוגיות שלנו וזו הייתה כוונתי להציל את הזוגיות הרעיון ללכ...
-
חוסר אמון
אורן שלום,אני נמצאת במערכת יחסים של שנתיים וחצי, במהלכה היו מספר פעמים בהם חשדתי בחבר שלי. באופיו הוא טיפוס פלרטטן. אחרי הסברים רבים, ומריבות, עם הזמן הוא הש...
-
ידידות ???
שלום, אני בת 21 הכרתי מישהו בן 26.. אני יצאתי מזוגיות של שנה וחצי לפני חודשיים והוא יצא מזוגיות של חמש שנים לפני חודשיים.. שנינו מכירים חודשייים אחד את השניה...
-
חוסר תקשורת
שלום, אני נשואה טרייה (חודש וחצי) אך עברנו לגור ביחד לפני שלושה חודשים.מאז שהכרתי אותו הוא היה ילדותי והיה ברור לכולם, וגם לי , שיש הבדלי רמות בנינו אך זה לא...
-
אשתי מתעלמת
שלום. אני נשוי ומרגיש חנוק בגלל שאשתי לא מתיחסת למצוקות שלי כאשר אני מעלה אותם לפניה היא פשוט מתעלמת או מבטיחה להתיחס ולשנות דברים שמפרעים לי אצלה אבל בפועל ...
-
המשפחה של בעלי
היי,אני נשואה 8 שנים + 3 ילדים.בכל השנים אני ובעלי לא כ"כ הסתדרנו.. היו מריבות, היו ויכוחים אבל גישרנו והגענו להסדרים בנינו.בשנתיים האחרונות אפשר להגיד שאנחנ...
-
חייבת עזרה בדחיפות
אני ובעלי יחד 3 שנים מתוכן שנה וחצי נשואים יש לנו תינוק מקסים בן שמונה חודשים, התאהבנו מהרגע הראשון ומיד עברנו לגור יחד אחרי תשעה חודשים כבר קיבלתי הצעת נישו...
-
מה ההבדל
שלום שמי עמי ואני נמצא בדרך לגירושיןאני רוצה לעשות את זה כמה שיותר יפה !!אני לא מצליח להבין את ההבדל ביןגישורבגירושין לבין גירושין בשיתוף פעולההשאלה היא האם ...
-
קשר זוגי ודיכאון
אני בת 23, ונמצאת במערכת יחסים ארבע שנים. מערכת היחסים ידעה עליות ומורדות. בתחילת השנה הנוכחית נפרדנו ביוזמתי וחזרנו. הרגשתי שאני רוצה לתת לקשר עוד צ'אנס ולת...