שם מלא בפורום: סימנים לדאגה?

תאריך פנייה: 04.08.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שלום רונן
שלום וברכה.
04.08.2012 • 22:21

יש לי בעיה עם זוגתי, אנחנו יחד כבר שנתיים וחצי.היא אישה מדהימה ויקרה לליבי, אוהבת ומפנקת.אך תמיד משום מה היה לי ספק לגבייה האם היא המיועדת, מעולם לא בגדתי בה, ולאחרונה, המון חלומות שבהם אני בוגד בה, מטרידים את לבבי.הקשר בנינו מאוד פתוח, אך אני מתקשה לספר לה שהחלומות האלה חוזרים על עצמם כל פעם מחדש.לאחרונה, היא מתחילה מאוד לשעמם אותי עד רמה שאני עושה כל דבר אפשרי, מלבד להתייחס אלייה.כבר הייתה בנינו שיחה על זה, ובכל זאת, הדברים השתנו, והנה שוב - חוזרים...היא לא מספיק מביאה עמה את השמחה כלפיי ולא יוזמת דברים מעניינים ולפעמים לא יוזמת תחום עניין כלל...המצב קצת מדאיג אותי, בייחוד שראשי מתחיל לחשוב על כיוון הפרידה. אני לא אדם שמחפש ריגושים בכל רגע נתון, ממש לא.אך גם לא להשתעמם עד שינה !מה עושים ? האם זה נכון להמשיך בזוגיות כזו ?תודה מראש !

ד"ר אורן חסון
זהירות משם מלא
06.08.2012 • 13:09

שלום
יקר,כאשר אדם משאיר כאן שם מלא, מה שנראה כשם פרטי ומשפחה, אני תמיד בחשש. האם הוא מסגיר את שמו המלא ואת זהותו, ומה זה יעשה לו? האם זה מישהו שכותב בשמו של אדם אחר כדי להזיק לו? ואם זה רק כינוי, למה יש צורך בשם שנראה כשם מלא ולא בכינוי קצר בלבד?ובאשר לשאלתך: לא ברור לי עד כמה אתה מושפע על ידי מחשבות אובססיביות, ונותן להן לנהל אותך, או עד כמה יש לך קושי אמיתי ומשמעותי עם בת זוגך. כך או כך, זה הפך לקושי משמעותי. האם הבעיה ביניכם היא מינית? האם הבעיה ביניכם היא תחומי עניין משותף? האם הבעיה ביניכם היא העובדה שאתה משתעמם בקלות וזקוק לגרויים ולשינויים תכופים (למרות שאתה מצהיר שלא)? האם אתה דורש ממנה משהו שהיא לא יכולה לקיים? האם כל זה אינו אלא נסיון של שליטה שלך בה דרך נקודה שאין לה משמעות אמיתית עבורך? - אלו הן המון שאלות שאין לי תשובה עבורן. לכן גם לא אוכל לענות לך אם להמשיך בזוגיות הזו, עד שלא תהיה לך תשובה טובה יותר לשאלות הללו, ואני חושב שתשובה כזו רצוי מאד לקבל מאיש מקצוע. חשוב על ללכת לטיפול אישי כדי להבין טוב יותר מה אתה רוצה, למה ואיך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083