התמודדות עם משפחה - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 31.07.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אבודה
כבר לא יודעת מה לעשות
31.07.2012 • 23:56

היי ד"ר אורן,אני ובעלי נמצאים בזוגיות כבר 5 שנים ובשנה האחרונה אנחנו נשואים.אני מרגישה שהשנה האחרונה הייתה קשה לי מנשוא. לצערי אני מרגישה מבעלי שהוא לא אכפתי כלפי ולוקח אותי כמובן מאליו ובגלל שהוא יודע שמוסד הנישואין קדוש בעיני הוא מרשה לעצמו מעבר כי הוא יודע שאני אסלח והמשיך הלאה.באחת המריבות שהיו לנו הוא גם טען בפני שהוא ידע שמה שהוא עושה פוגע בי ולמרות זאת הוא עשה זאת כי ככה הוא רצה.עכשיו המצב החמיר- לבעלי יש משפחה מאוד מורכבת וקשה, קרה מצב שבו אני סיפרתי לחברה על הקושי במשפחה ובאנשים שם והיא מצידה סיפרה את כל מה שאמרתי לגיסי.גיסי כינס את כל משפחתו כמובן בלעדיי סיפר הכל וטען שהוא לא רוצה יותר לראות אותי ושאני אכנס אליהם הבייתה וכו' כמובן שגם לבעלי הוא התקשר ואמר את כל מה שיש לו להגיד ובסוף אמר לו תסתכל טוב אם מי אתה חי. (רק אציין שאני נתתי למשפחה הזאת כל השנים את כל כולי: בישלתי, עזרתי לאמא שלו, לאחותו ובכלל לגיסי התייחסתי אליו יותר מאחות בכל הרבדים הן ברמה הכלכלית, האכפתיות, כל מה שהוא ביקש עזרתי לו).כמובן שמאוד מאוד נפגעתי מהעיניין וציפיתי מבעלי שיגן עליי ובעצם לא ידבר עם גיסי ועם אותה חברה שלי שלימים הפכה להיות חברה של גיסי. אך בעלי אמר לי שאפילו עם אותה חברה תגיד לו שלום הוא יענה לה.אני לא אוסיף פה עוד סיפורים אבל אני בגדול אני מרגישה שהמשפחה של בעלי מפרידה בנינו כל פעם מחדש בתקופה האחרונה אני ובעלי רבים כל הזמן -אין שבת שעוברת בשלום והרבה מזה זה בגלל המשפחה שלו.אני מרגישה שאני אובדת עצות וקרבה מאוד לגירושין, סה"כ אני אוהבת את בעלי ויודעת שהוא אוהב אותי אבל אני מרגישה שאני אומללה בנישואין האלה ורוצה לברוח..מה לעשות..?

ד"ר אורן חסון
להתמודד עם משפחתו
01.08.2012 • 15:38

אבודה יקרה,
קחו את זה החוצה מהמשפחה. לכו לייעוץ זוגי. עושה רושם שבעלך אוהב אותך, ואולי קרוע בין המשפחה המתלהמת שלו לבינך. יעוץ חיצוני עשוי לתת לו את התמיכה שלה הוא זקוק אם הוא באמת מאמין שהוא רוצה להיות איתך, ולעזור לו להתמודד עם משפחתו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שורדת
להתמודד עם משפחתו
18.08.2012 • 18:15

זה בדיוק מה שאני עוברת מילה במילה כאילו אני רשמתי את זה ממש גם אני לא יודעת מה לעשות?