בדיקת אתרים של בני זוג - מה המשמעות?

תאריך פנייה: 30.07.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
להבין
שאלה מהותית
30.07.2012 • 17:40

ד"ר חסון שלום
רב,מודה לך שוב על המענה המהיר והאיכותי להודעתי (רוצה להבין - עזרה בבקשה) מתאריך 29.7 ומבקשת למחוק את ההודעה ההיא.המאמר שהצעת בהחלט נתן לי חומר למחשבה, אך אתעקש, ברשותך, ואשאל את השאלה שבגללה פניתי מלכתחילה:האם זה בסדר שבחור נכנס לאתר ההכרויות אחרי שלושה דייטים? נכנס מספר פעמים ביום, וגם בלילות. אפילו בערב בו ביטל דייט בשל עייפות נכנס לאתר. שוב, גם אני נכנסת אך בעיקר כדי לא לצאת פרייאירית (איש מאיתנו לא צופה בכרטיסו של השני באתר - כלומר הסיבה לכניסה לא כדי לראות תמונותיי למשל). האם עליי לדבר איתו על כניסותיו לאתר, כיצד ומתי להעלות נושא זה? והאם זהו מדד לרמת העניין או הרצינות שלו? מאוד חשוב לי לשמוע דעה מקצועית בנושא זה ספציפית. מודה מראש על התשובה. יום נפלא.

ד"ר אורן חסון
לא בסדר ומקובל בכל זאת?
01.08.2012 • 15:31

"להבין" יקרה,
לא. זה לא בסדר. אבל זה גם מקובל. כהרגל לא נעים ומעצבן אמנם, אבל מאד נפוץ. בין אם כי הוא עוד לא בטוח ברצון שלו, ובין אם כי הוא עוד לא בטוח ברצון שלך ובגלל זה ממשיך לבדוק אופציות אחרות, ובין אם כדי לראות מה את עושה (ולפחות זה מה שגם את עושה, נכון?). כתבת ש"איש שמאיתנו לא צפוה בכרטיסו של השני באתר" - אז למה את שם? רק כדי לראות שהוא שם? ואולי הוא עושה את אותו הדבר. שלא לדבר על כך שיש דרכים להשאיר הן את הביקורים חסויים, והן את העליה לרשת חסויה.אבל גם אם הוא לא עשה זאת רק כדי לבדוק מה את עושה (ואולי גם הוא תוהה מה את עושה אונליין, מה שלא מוסיף לו בטחון, אולי), הוא עוד לא מכיר אותך מספיק טוב, ואת עוד לא מכירה אותו מספיק טוב. ככל שבני הזוג יותר מחוייבים, ומכירים טוב יותר, כך חשוב יותר שלא לפגוע בקשר, וכך פחות חשוב להכיר אחרים. זה תהליך דינמי, שכל אחד עושה ומכיל אותו בדרכו. זה לא אידאלי? - נכון. אבל כשתכירו מספיק טוב, תוכלו גם לדבר על זה, וגם להפסיק עם זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
להבין
תודה ובקשת מחיקה
01.08.2012 • 16:06

ד"ר חסון, תודה רבה על ההסבר הברור והנפלא שלך.נא למחוק הודעתי.המשך יום מקסים.

ד"ר אורן חסון
עניין לא מהותי
05.08.2012 • 00:08

להבין יקרה,
מכיוון שאין בשאלה שלך פרטים מזהים, אין סיבה למחוק שאלתך הנוכחית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083