תשובה לשאלה חוזרת - פורום זוגיות
ליה
בעלי לא קורא לי בשמי
⌄
שלום
ם רב,אני בת 55 בעלי בן 57.נשואים 30 שנה.הוא אף פעם לא קורא לי בשמי. תמיד בואי, תקחי וכ"והערתי לו הרבה פעמים יפה ופחות יפה שזה מאוד מפריע לי.אומר שלא יוצא לו לקרוא לי בשם.לאחים שלו ולילדים הוא כן קורא בשם, בעצם לכולם חוץ ממני.זה מאוד מפריע לי. ממה זה נובע ומה לעשות?
ד"ר אורן חסון
הוא לא ידע את שמה
⌄
ליה יקרה,
נדמה לי שכבר עניתי לך על שאלה זו לפני שנה. וגם אם זו לא היית את, את מוזמנת לקרוא את תשובתי מאז לשאלה זהה לשאלתך, ואת הצעתי לפתרון. חפשי את הקישור הבא:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3402974
ליה
הוא לא ידע את שמה
⌄
שלום רב,
תודה על התיחסותך. זו לא הייתי אני...קראתי את הקישור שצרפת.בעלי לא קורא לי בכלל בשמי. יש לי שם חיבה שהוא המציא לי שהיינו חברים. הוא משתמש בשם חיבה זה בממוצע פעם בחודש.כאשר הוא מדבר עלי לפני חברים, למשל. הוא יגיד את שמי.מעניין אותי ממה נובעת התנהגות זו?ומדוע הוא לא מתאמץ לשנותה למרות בקשותיי החוזרות?תודה
ד"ר אורן חסון
למה עכשיו?
⌄
ליה יקרה,
אני לא יכול לענות לך על השאלה למה, אבל אין ספק שההרגל הוא חלק מזה. האם זה גם מאבק כוחות איתך?יכול להיות. ואולי יותר כך מאז שאת לוחצת עליו מאשר קודם. בדיוק בשל סיבה זו יכול מאד להיות שאם תפסיקי להיענות לו אלא אם יקרא בשמך, הוא יתעקש שלא לעשות זאת, כששניכם תשלמו את המחיר.אתם שלושים שנה ביחד. למה עכשיו זה מפריע לך יותר מאשר בעבר? האם חיית בשלום עם זה בשנתיים הראשונות שלכם?