שיחה אינטימית: טיפים ופתרונות

תאריך פנייה: 31.07.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
קרן
טלפונים
31.07.2012 • 14:50

היי,אני בת 23 בזוגיות טובה כבר שנתיים וחצי. (לא גרים ביחד עדיין)חבר שלי עצמאי, עובד כל יום עד 7 בערב ובמהלך היום אנחנו בקושי מדברים.יש שיחה אחת קבועה כשהוא באוטו בדרך הביתה, ואולי שיחה במהלך היום שאותה אני יוזמת.בד"כ בשיחה הזו אין לנו כ"כ מה לחדש אחד לשני, הוא עסוק ומדבר תוך כדי עם אנשים, אז אני נמנעת ממנה- זה לא נעים לי שהוא מדבר תוך כדי עם אנשים.גם כשהוא מתקר אלי זו שיחה קצרה והוא מדבר תוך כדי עם אנשים.א. איך אני יכולה לגרום לו "לכבד" את השיחה איתי ולהיות מרוכז בי?ב. מה לעשות במהלך היום, אני כן רוצה לדבר איתו איזה 2-3 דקות של שיחה נחמדה...תודה רבה!

ד"ר אורן חסון
2-3 דקות לשיחה אינטימית
01.08.2012 • 15:35

קרן יקרה,
אני לא יודע איך נראית עבודתו, ליד מי הוא נמצא כשאת מתקשרת אליו, ואם הוא יכול להרגיש פרטיות לשיחה אינטימית שתתן לך ביטחון ורוגע. אולי לכן הרבה יותר קל לו במכונית, כשהוא לבד. יש אנשים שמתקשים בשיחות טלפון בכלל, אבל בעיקר כאשר אנשים אחרים לידם. ואם את מחפשת שיחה אינטימית, לפחות את צריכה להבין שאפשר לעשות אותה כאשר הוא זה שמתקשר אם וכאשר הוא מוצא לעצמו פינה וזמן מתאימים ולבד. אז אולי הדבר הנכון הוא לבקש ממנו למצוא לעצמו, מתישהו במשך היום, 2-3 דקות שבהן הוא יכול למצוא לעצמו מקום מבודד שבו הוא יכול לשוחח שיחה אינטימית איתך. אני לא חושב שזה עניין של "כבוד", אלא של יכולת שיחה אינטימית. האם 2-3 דקות כאלו באמת יספיקו לך? האם כשהוא יטלפן אליך, תמיד תהיי פנויה לזה? האם תכעסי עליו אם זה יהיה התזמון הלא מתאים עבורך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
קרן
2-3 דקות לשיחה אינטימית
02.08.2012 • 11:56

תודה על תגובתך... אכן אין לו פרטיות בעבודה...אני אדבר איתו ואבקש שימצא לו 2-3 דקות במהלך היום, זה מספיק לי...אם אין לי זמן לדבר אני פשוט לא עונה וחוזרת אח"כ...

ד"ר אורן חסון
תאום ציפיות
05.08.2012 • 00:12

קרן יקרה,
ואם את חוזרת אליו אחר-כך בזמן שהוא לא פנוי, שניכם יוצאים מאוכזבים מזה. תצטרכו לתאם ציפיות כך שתוכלו לצמצם אכזבות, לפי מה שאפשרי ומה שלא אפשרי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083