סבלנות בזוגיות: איך להתמודד עם סימנים קטנים
נדב
זוגיות חיילים
⌄
אנחנו בקשר חודשיים וחודש חברים משרתים באותו בסיס גרים במרחק 3 וחצי שעות נסיעה אחד מהשני הכרנו מאפס...נפגשים בעיקר בסיס אבל גם מחוצה לו שומרים על קשר טלפוני והודעות טוב הפגישות הראשונות היו טובות בפגישה האחרונה שלנו נפגשנו בבסיס כי ישנתי שם והיא ידעה מזה אבל הייתי צריך ללבקש ממנה שתשב איתי(ואחרי שהיא התיישבה זה היה כבר ל3 שעות)אני מעוניין לחזק את האמון והקשר שלנו איך אני עושה את זה ברוך השם עד עכשיו לא רבנו ולא בגלל שהכול וורוד אלא בגלל שיודעים מתי צריך לספור עד 10 היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי היא סיפרה עלי למשפחה שלה(היא הייתה אצלי בבית) איזה סימנים אני יוכל לראות שהקשר מתחזק?? (אני חושש שהוא יתקע)ואיך אני יכול לגרום לקשר להתחזק??..והקטע עם זה שהייתי צריך להגיד לה שתשב איתי חשבתי שזה יבוא ממנה וזה קצת ביאס אותי..איך אני גורם לבחורה להבין שאנחנו ביחד לאורך זמן כי עד עכשיו העצה שקיבלתי זה תהיה אתה!כי אם תהיה משהו אחר זה יהיה בלוף..
נדב
זוגיות חיילים-2
⌄
בנוסף הייתי שמח לקבל ממנה מדי פעם הודעות נחמדות כאלה של אוהבת..או מתגעגעת..כמו שמצופה ממני לעשות!
ד"ר אורן חסון
להיות אתה עם אורך רוח
⌄
נדב יקר,
העצה שקיבלת ממנה היא "תהיה אתה", כנראה כי "אתה" מוצא חן בעיניה. היא גם רוצה לדעת שאתה לא משחק תפקיד, כדי שתוכל להתאהב בך, ולא במי שאתה מציג את עצמך. האמת? זה גם אינטרס שלך. אבל השתדל, בתוך ה"אתה" שלך גם להיות סבלני ולא להכנס לפאניקה. כי היא נתנה לך הרבה מאד סימנים שהיא מעוניינת. ופה ושם, גם לא תמיד הלכה איתך ראש בראש. זה לא בהכרח אומר שהיא לא מעוניינת בך. יכול להיות שהיא רוצה לפעמים דברים אחרים ממה שאתה רוצה. זה קורה בזוגיות, וזה לא בהכרח סימן לכך שהיא לא אוהבת אותך. ואם אתה רוצה סימנים ברורים יותר של תשומת לב, יתכן שקשה לה, ולא בהכרח בגלל שהיא לא מעוניינת בך. לא כולם מסוגלים להראות התמסרות באופן דומה. המסקנה? סביר להניח שאם תהיה שמח כשהיא כן רומזת לך שהיא מעוניינת, ובאופנים שונים ולא "גדולים" ("גדולים"=הצעת נישואים או מתנה יקרה), אלא משהו כמו "תודה, את חמודה" בניסוח שלך שמתאים לך, ואולי בכמה ניסוחים שונים שיתאימו לכל פעם, ואם אתה לידה אז בנשיקה או מגע יד, זה יעשה לה טוב, והיא אולי תעשה זאת יותר.