פגיעה, תקשורת וייעוץ זוגי

תאריך פנייה: 16.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דור
מבוי סתום
16.09.2011 • 19:29

שלום,
אני נשואה חודשיים וחצי וכמעט שנה עם בעלי.המצב בינינו ממש רע, אנחנו מתווכחים בלי הפסקה, אני מרגישה הוא לא מכבד אותי ומבטל את רגשותי , והוא עייף כבר מלשמוע את תלונותייהוא אהבת חיי ואני מוכנה לעשות הכל בישבילו,אבל אני מרגישה שהוא מוכן לוותר בכל נקודת זמן על הפרק ואני נילחמת על הנישואים אני כבר לא יודעת מה לעשות.חשוב לציין שמרבית הפיצוצים אצלינו חוזרים ברוטינה קבועה, אני מתעצבנת על משהו שאמר ומנסה לשאול למה זה קרה, הוא לא לוקח אחריות ואני מנסה להסביר ונתקלת באטימות. משם אני חייבת לפתור את העניין כי אחרת אני מושבתת ולא מצליחה לעבוד ותפקד ואף נהיית חולה פיזית והוא צריך זמן לחזור לעצמו.מה עושים ?!

ד"ר אורן חסון
פגיעות, תיקונים ותקשורת
17.09.2011 • 23:36

דור יקרה,
את כנראה פגיעה מאד, ומבחינתו – מוציאה דברים מפרופורציות, וכל מה שהוא רוצה זה שקט. אבל כשאת נפגעת, את רוצה לתקן, ובעיקר – שזה לא יחזור שוב, וכאן נמנע ממנו השקט. היה טוב לו הייתם יכולים לדבר על כך בשקט. שהוא יוכל לשמוע אותך, ושגם את תוכלי לשמוע אותו כשהוא מסביר, ואולי הדינמיקה ביניכם היתה אחרת. אלא שזה לא קורה. לכן אני מציע לכם ללכת ליעוץ זוגי. כי למרות כל הכוונות הטובות, משהו בתקשורת שביניכם לא עובד, וחבל לתת לזה להחמיר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083