לקשר: לאהוב את עצמך מזווית ראייתה

תאריך פנייה: 16.09.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ניר
פערים בזוגיות חדשה
16.09.2011 • 22:18

שלום,
אני בן 53 גרוש 7 שנים , הכרתי אישה מדהימה בת 46 באתר היכרויות , אחרי חודשיים וחצי טלפוני ודוא"ל נפגשנו במציאות (הייתה בחו"ל), גם במציאות אהבנו , אבל היא נראית צעירה מגילה ויפה, משכילה ממני וגם מצבי הכלכלי כזה המאפשר לי הוצאות, היא לא דורשת - אבל אני לא מרגיש נוח מולה ואולי אפילו קצת נחות. היא אוהבת אותי לדבריה ונותנת מעצמה המון , אני רוצה לשמור על הקשר הזה , אבל מתקשה להרגיש נוח מולה כשהפערים בנינו גדולים במראה, במראה הגיל וחושש שבעוד זמן אולי תאבד בי עניין.עזור לי בבקשה

ניר
פערים בזוגיות חדשה
16.09.2011 • 22:45

חייב להוסיף,מרחוק הכל נראה לי אפשרי , קל ומעשיי , כשהגיעה לארץ הרגשתי לחץ מכובד האחריות לקשר שמאוד רוצה שיצליח.תודה

ד"ר אורן חסון
לאהוב את עצמך מזווית הראיה שלה
17.09.2011 • 23:37

ניר יקר,
עושה רושם שהיא מוצאת בך יותר משאתה מוצא בעצמך. ואולי אתה רואה את עצמך פשוט מכיוון אחר משהיא רואה אותך. אתה רואה את המראה החיצוני, היא רואה את היופי הפנימי שבך, ואת הטוב שבך, וכנראה שלה זה יותר חשוב. כנראה שאתה צריך להבין שהיא אחרת, ומשקללת תכונות וערכים אחרת ממך, ולהרגע. אם אתה מתקשה בזה, ואם אתה חושש שהפחדים שלך יגרמו לך להזיק לקשר, לך ליעוץ פרטני, כדי ללמוד לאהוב את עצמך יותר, או אחרת. כנראה שמגיע לך, כי כך היא מרגישה, ואתה צריך להאמין בזה גם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083