סיום קשר: איך לעשות זאת ברגישות

תאריך פנייה: 24.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יוסי
פרידה מהחברה
24.09.2011 • 03:45

שלום
ד"רמי זה 3.5 שנים אני וחברה שלי ביחד.לאחרונה עברתי שינוי בחיים שלי וזה כי הלכו מחיי אנשים יקרים. אני בן 21 אפשר להגיד שחברה שלי דואגת לי והכל אבל כל הזמן יש ביננו ריבים ,ואני לא יכול להסתתדר איתה. אני רואה מסביב הרבה בנות שהיו מתאימים לי לחיים שלי עכשיו .חשוב לציין ש-מי שאני היום זה לא מי שהיה לפני שנתיים בערך, אני רוצה להיפרד ממנה ולא יודע אך ?היא לבד בארץ כל פעם שאנחנו מנהלים ריב היא ישר בוכה ואני לא מסוגל וואז אני מותר. אני רוצה לשנות את החיים שלי ולהיפרד ממנה ולא יודע איך והאם אני בכלל עושה משהו נכון .אני לא יודע האם זה חשבו אבל היא בת 19 מזל קשת ואני כמו שאמרתי 21 מאזניים.תעזור בבקשהתודה מראש

ד"ר אורן חסון
להפרד באופן מכובד כי זה מגיע לשניכם
26.09.2011 • 13:19

יוסי יקר,
האמת היא שאין לי מה לעשות עם המזלות שלכם. זו אינפורמציה מיותרת עבורי. מה שחשוב ממה שאמרת הוא שאתה רוצה לסיים את הקשר, ומתקשה כי אתה לא רוצה לפגוע בה, וכי היא לבד בארץ ואיכפת לך ממנה. עם זאת, כאשר אתה בטוח שאינך מעוניין בקשר, אין סיבה להישאר בו. תצטרך לחשוב היטב איך לעשות זאת עם מינימום פגיעה. ואולי גם עם אמירה שתהיה ברורה מספיק מחד, אבל גם לא פוגעת בה כאדם. לא תוכל שלא לפגוע בה דרך שבירת הציפיות שלה. ולכן תצטרך להכין גם את עצמך לכך. ואם אתה יכול לראות שיש לה חברות שתוכלנה לתמוך בה, או לדבר עם החברות שלהלאחרשתדבר איתה, כדי שיתמכו בה, יתכן שתוכל להועיל בכך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083