בעיית מיניות בנישואין: מה עושים?
נועה
עוד רגע ואני מתייאשת
⌄
אני נמצאת במערכת יחסים עם בעלי כבר שלוש וחצי שנים, כבר נמצאת בהריון שני. אני אוהבת מאוד את בעלי והוא אוהב אותי לפחות ככה הוא אומר. בכל השנתיים האחרונות מאז שנכנסתי להריון הראשון בעלי לא נוגע בי.. עד כדי כך שאני מגיעה למצבים שאני צריכה ליזום בעצמי כדי שיהיה בנינו מגע. (לחבק ולנשק הוא מחבק תמיד.. אבל לא מעבר) בהריון הקודם הוא אמר שהוא מפחד כדי לא לפגוע בעובר ולאחר שילדתי הוא גם לא ממש נגע בי זה מצב נורא מבחינתי אנחנו נכנסים למיטה פעם בחודש ולפעמים גם את זה לא.בעיה נוספת, הוא נרדם באופן קבוע בסלון דבר שמרגיש לי גרוע מאוד אני פשוט הרוסה מזה שהגבר שלי נרדם בלעדיי כל לילה בסלון ואני ישנה לבדי במיטה.אני מרגישה אבודה, לבד ולא יודעת כל כך עם מי לדבר על זה.מה עושים במצב כזה?????? (ותאמינו לי שדיברתי איתו על זה כבר מיליון פעמים ותמיד יש לו תירוצים מפגרים כמו "..את היית עייפה אז בכלל לא ניסיתי..") (או.. מצטער.. נרדמתי.. )
ד"ר אורן חסון
רגע לפני הייאוש, צריך לעשות מעשה
⌄
נועה יקרה,
הסיבות האפשריות הן רבות, ואיני יכול לדעת מה באמת עובר בראשו. מה שברור הוא שבהעדר מוחלט של מיניות, יש בעיה, ושהוא לא פתוח בפנייך מספיק כדי לומר לך מהי. אולי משום שהוא לא רוצה שתדעי מהן החולשות והמגבלות שלו, ואולי משום שהוא לא רוצה לפגוע בך, ואולי שניהם גם יחד. תלוי, כמובן, מהן הסיבות שלו.אני בטוח שניסית לדבר איתו על זה, אלא שהוא נסגר בפנייך. ולכן אתם זקוקים לסיוע חיצוני. הדחיפות בזה היא משום שהעניין הזה יוצר ביניכם פער שהולך וגדל, שמתישהו יגיע לקרע רגשי שלא יהיה בר גישור. לכו לטיפול מיני, או לפחות ליעוץ זוגי – הראשון, כדי להבין את הבעיה ולטפל בה, השני – לפחות כדי להיות מסוגלים לפתוח את הדברים, גם אם זה לא הטיפול המקצועי אולי הנדרש – אבל לפחות הוא יוכל להכין אתכם לטיפול מיני אם המושג הזה קשה לכם לעיכול.
נועה
רגע לפני הייאוש, צריך לעשות מעשה
⌄
ד"ר חסון שלום,
ושוב הדבר רק מתדרדר אני אחרי הלידה של הילד השני הדבר חוזר על עצמו.. הבעל שלי לא נוגע בי בכלל, שכבנו פעם אחת מאז הלידה ועברו כבר חודשיים וחצי כמעט שלושה. אני מרגישה נבגדת כל פעם שאני יודעת שבעלי מאונן מול פורנו באינטרנט ולא רוצה להיות איתי ולקיים יחסים עימי.אנחנו כרגע לפני מעבר דירה ואת כל הרכוש שלנו אנחנו מקבלים מההורים שלו אני מרגישה עם זה חסרת אוניים כמו כלואה ונתונה לחסדיהם של אחרים מאישה שהשיגה כל דבר בחייה ב10 אצבעותיה.לגבי טיפול אני מאוד רוצה אך הוא ממש מתעלם מהבעיה. בבקשה אני רוצה עזרה מה לעשות??