קשרים: מה ללמוד ואיך להתקדם

תאריך פנייה: 18.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סי
התאהבות במישהו אחר
19.09.2011 • 00:28

שלום
דר' חסון,אני זקוקה לעזרה דחוף...יש לי חבר שנתיים.הוא החבר הרציני הראשון שלי והבחור הראשון איתו שכבתי. אני מכירה את כל משפחתו וכולם התחברו אלי. במהלך השנתיים רבנו הרבה וכל פעם הוא מעליב אותי ואז נפרד ממני ואחרי חצי שעה מבקש סליחה והכל חוזר לקדמותו.במהלך השנה האחרונה עברתי ללמוד בב"ש ושם נחשפתי לבחורים אחרים. ישנו בחור שכל הזמן מחבק אותי ומרעיף מחמאות אך הוא מתחיל כמעט עם כל בחורה. משום מה אני מרגישה שאיתי זה שונה...לאחרונה אני מתחילה להרגיש אליו משהו ואני לא יודעת מה לעשות...רשמתי לו שעצצוב לי שהוא הלך(מעין רמז) מב"ש והוא הציע שנפגש בסופש ונדבר והסכמתי...אני פשוט לא יודעת מה לעשות ומה אנ מרגישה...אין לי אומץ להפרד ממנו כי המשפחות מכירות ואני קשורה אליו וכולם אומרים שהוא בחור טוב....אני פוחדת שאם נפרד אני אוכח לדעת שאין הרבה כמוהו...ואין לי גם מושג איך לעשות זאת בלי שיפגע...בנוסף אני לא יודעת מה לעשות עם הבחור ההוא....להתקשר אליו או לחכות שיתקשר אלי...תודה על העזרה

ד"ר אורן חסון
עם מי תרצי או לא תרצי להישאר לתמיד
19.09.2011 • 21:26

סי יקרה,
לפי מה שאת מתארת, יתכן מאד שבסופו של דבר לא תישארי עם זה, וגם לא עם זה. יש לך קשר בן שנתיים, שהוא קשר ראשון ולא מוצלח במיוחד. את יוצרת קשר שני עם בחור שגם הוא כנראה לא זוגי במיוחד, ואולי גם לא מספיק מעוניין בך (והכוונה לקשר זוגי). זו התחלת דרכך, וכך לומדים. את נחשפת לגברים שונים, ולומדת מה יש, ולומדת גם עד כמה רוצים אותך, וסביר להניח שאם לא תפחדי, תגיעי עם הזמן לזוגיות שתהיה לך טובה יותר. אבל קחי בחשבון שתוך כדי התהליך הזה את גם לומדת את עצמך, לא רק אם ועד כמה רוצים בך, אלא את הערכים המוסריים שלך, את עמדותייך ואת עוצמתך כאדם וכאשה. קחי בחשבון שייתכן שהתהליך הזה, שאת עוברת עם עצמך, אולי הוא החשוב והמשמעותי יותר עבורך, כי עם עצמך את נשארת, לתמיד, ורוצה להרגיש בנוח עם עצמך בעתיד. אני רק יכול לומר לך שככל שתרגישי בנוח יותר עם עצמך, כך ייקל עלייך בהמשך ליצור קשר זוגי טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083