התמודדות עם פרידה: עצות ושיקום

תאריך פנייה: 18.08.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
לילי
לב שבור...
18.08.2011 • 15:59

קשה לי מאוד בקשר בו אני נמצאת. יחד עם זאת, אני אוהבת את הבחור. אתמול שלחתי לו הודעה עם אמירה בוטה ושגם אני מאוד פגועה מהיחס שלו ומהעובדה שהוא לא פנוי אליי.כתוצאה מכך הוא נעלב מאוד מאוד ולא רוצה לדבר איתי.שלחתי לו המון הודעות והתקשרתי. בפעמיים שכן השיב אמר שיתקשר אך בינתיים לא עשה זאת.ההיגיון אומר לי שמוטב לי בלעדיו כי באמת מאוד קשה לי תת ההתייחסות שלו. אבל קשה לי להרפות.אמרתי לו שאם הוא אינו רוצה אותי, עליו רק לומר ולא ישמע ממני יותר, אך בכל הפעמים הקודמות שהעליתי את נושא הפרידה על סדר היום, הוא התנגד, נראה לי שגם עכשיו.קשה לי להאמין שיחול ביחס שלו שינוי מקצה לקצה וכל יכולת הנתינה שלו נראית לי קצת לוקה בחסר. מאוד התאמצתי למען הצלחת הקשר אבל הייתי שם המון לבד.מרגישה שמוטב לי בלעדיו. ללכת על התחלה אחרת, חדשה, עם בן זוג שיעניק מעצמו קצת יותר.כמה זמן יקח ללב השבור שלי להשתקם? זה כואב לי נורא נורא... מה עושים?המון שנים לא הרגשתי כך.יש לציין שלבחור יכולת תקשורת גבוהה במיוחד כשהוא משתמש בה ולא מתנתק.תודה על המענה.

לילי
לב שבור...
19.08.2011 • 14:58

בסופו של דבר הוא ענה לטלפון והתקשר אליי כשהיה פנוי. הוא מאוד עסוק ומאוכזב שאני מאוכזבת שהוא אינו מתפנה אליי. לא נפגשנו 3 שבועות, וגם לפני כן לא יותר מדי.רציתי לשמוע ממנו פנינו לאן, כדי שאדע לסגור את המקום הזה וללכת קדימה. הוא מבקש לחשוב. אין לי בעיה שיחשוב לו כמה שירצה, זה בסדר. אני חייבת להמשיך הלאה. אני מבינה שהתאהבתי בו ממש ממש וקשה לי נורא נורא.מה עושים? איך משתקמים? אני אפילו לא יודעת איך לנסח את השאלה...אני בת 40. באמת קצת מוזר לסבול מבעיה כזו בגילי המופלג (-:

ד"ר אורן חסון
לב חדש
21.08.2011 • 01:16

לילי יקרה,
זה משהו שיכול לקרות בכל גיל. אני לא יודע כמה זמן אתם ביחד, אני רק יודע שלא נפגשתם בשלושה השבועות האחרונים, ושגם לפני כן לא יותר מדי. אם בגלל זה קצת שמרת על עצמך במידת מה במשך הקשר, יכול להיות שתשתקמי מהר יותר.השיקום הטוב ביותר הוא להתאהב מחדש, אבל לצורך זה יועיל אם תהיי פנויה רגשית, או אם תמצאי גבר מדהים במיוחד. ובכל מקרה, זה לוקח זמן, וכדי לזרז את הזמן חפשי לך עיסוקים ועניינים שיעזרו לך שלא לשקוע בתחושת האבל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083