עסוקה בעצמך - מהי אהבה?

תאריך פנייה: 25.08.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
סיסי 6
בגידה=חוסר אהבה?
25.08.2011 • 16:33

אני בת 18.יש לי חבר שבזמן שאני איתו אני אוהבת אותו ובזמן שאני לא איתו אני לא בטוחה ומחפשת מסביב.. במקביל לזוגיות שלי איתו יצאתי עם ארבעה גברים אחרים,עם שלושה מהם התנשקתי. קצת קשה לי באופן כללי גם בתחומים אחרים בחיים להגיד לאחרים "לא" אבל אני מאמינה שאם משהו מספיק חשוב לי אני יודעת להתנגד.כשאני לא איתו אני לא מתגעגעת אליו אבל כשהוא איתי אז טוב לי ושוב אני מרגישה אליו רגשות אהבה. ממש מבולבלת.אולי המעשים מעידים על כך שאני לא אוהבת אותו בכלל?או שזה אומר משהו אחר?

סיסי 6
בגידה=חוסר אהבה?
25.08.2011 • 16:38

ומשום מה גם לא היו לי תחושות מצפון קשות על הדברים שעשיתי מאחורי גבו (גם לא בפעם הראשונה) הכרחתי את עצמי להבין שזה לא נכון ושאסור לעשות כך ושזה חייב להפסק. אבל לא באמת הרגשתי רע.או שאולי זה לא קשור וזאת סתם הדחקה כדי להצדיק את המעשים שלי בעיני עצמי

ד"ר אורן חסון
עסוקה בעצמך
29.08.2011 • 00:17

סיסי יקרה,
את כרגע יותר עסוקה בעצמך מכדי להיות מאוהבת. את בודקת מה זאת אהבה, ואת בודקת עוד יותר מה זה אומר להיות מאוהבת. כשתהיי מאוהבת, או כשתהיי מוכנה להיות מאוהבת ולהתמסר לבן זוג אחד, תדעי. כרגע את בתחילת הדרך, ובטח שואלת את עצמך "מה זה כל העניין הזה, ואיך אוכלים אותו, ואיך יודעים מתי אני מאוהבת ומתי לא?" וגם, אולי, "במי כדאי לי להיות מאוהבת?".תני לעצמך זמן לבדוק. אל תלחצי על עצמך, והשתדלי בתוך התהליך הזה לשמור על הצלם המוסרי שלך. זה יעזור לך בעתיד לקיים זוגיות טובה יותר, וגם להיות בעלת הזכות המוסרית לתבוע מהצד השני זוגיות טובה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
סיסי 6
עסוקה בעצמך
29.08.2011 • 23:00

אז מה זה אומר בעצם? שאני לא מאוהבת בחבר שלי וכדאי שאפרד ממנו כדי לנסות ולהמשיך לבחון דברים שאני מגלה על עצמי? או שאשאר איתו בקשר,לא אבגוד בו ותוך כדי אני אראה מה מתאיםם לי יותר או פחות

ד"ר אורן חסון
מה שנכון לך עכשיו
30.08.2011 • 08:27

סיסי יקרה,
זה אומר ששני הדברים כנראה נכונים, ושתצטרכי להחליט בעצמך מה נכון ומתאים לך יותר עכשיו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083