אהבה ויחסים: מה נכון עבורך?
מסתובכת
זה זה או זה לא זה?
⌄
אני בזוגיות עם גבר כבר חצי שנה, הוא אוהב אותי מאוד,כל הזמן אומר לי את זה,מראה לי את זה, הוא לא בקשר ממש טוב עם חברים שלו והמשפחה שלו ואני די מרכז חייו.הוא באמת מקסים ועושה בשבילי הרבה. אבל אני מרגישה לפעמים שכיאלו הוא "תפס" את כל המקום של האהבה ביננו, אני לא מרגישה אליו אהבה עצומה,ענקית חסרת גבולות, אני מרגישה שאני אוהבת אותו על מישור..רגוע..נעים..לא משהו מטורף,אין לי התלהבות והתרגשות גדולה ממנו.הוא החבר הראשון שלי ואני לא יודעת האם זה נכון? זה מספיק? אני צריכה לחפש קשר אחר שיותר ילהיב אותי ויגרום לי לאהוב יותר?
ד"ר אורן חסון
הפרפרים בבטן
⌄
מסתובכת יקרה,
אין לדעת. כלומר, עם כל בן זוג זה אחרת, ויש מי שמגיע בקלות לעוצמות האהבה הבלתי נגמרת השולחת פרפרים לבטן בכל רגע של מחשבה על בן הזוג, ויש מי שהוא יציב ושקט יותר בעניין האהבה שלו. היכן את? אני לא יודעת יכול להיות, ואולי אפילו סביר שמתישהו תמצאי קשר שילהיב אותך יותר ויגרום לך להרגיש את אותן עוצמות שאת מרגישה עכשיו. האם תהיי איתו יותר מאושרת? בכלל לא בטוח. הכי בטוח למצוא את האושר זה במקום שבו את שלמה איתו. לא בהכרח "סוערת" איתו, אלא שלמה איתו, ולא מחפשת משהו אחר.
מיטל כ.
הפרפרים בבטן
⌄
אבל זאת בדיוק הבעיה, שאני לא שלמה עם הקשר מאחר ואין את אותה התרגשות,התלהבות,הקשר ביננו רגוע,לפעמים הוא משעמם אותי,אני לא מרגישה שאני פורחת איתו,הכל על מישור.ואלה בדיוק הדברים שגורמים לי לפעמים לחשוב אולי מתאים לי משהו אחר. אני לא יודעת, אולי זה נאיבי מצדי לחשוב כך..
מיטל כ.
הפרפרים בבטן
⌄
מיטל כ.= מתוסבכת
ד"ר אורן חסון
שלמות
⌄
מיטל יקרה,
לא תמיד הכל כל כך ברור ופשוט. ואם את פוחדת שאחר-כך תתחרטי – אולי זה אכן יקרה. זה חלק ממשחק החיים שלנו, הדורש מאיתנו לבחור בתנאים של חוסר ודאות. זה יכול לקרות לך עם כל בחירה שתעשי. כרגע, את לא שלמה עם הקשר, וגם לא שלמה עם לצאת ממנו. קחי לך את הזמן. כשתהיי שלמה יותר עם אחת משתי האפשרויות, תדעי.