בחירת בן זוג: מה חשוב לך?

תאריך פנייה: 22.08.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ורד
ערב קשה
23.08.2011 • 00:08

לילה טוב!אני גרושה בת49.פנה אלי גבר גרוש בןגילי בערך .דרך אחד האתרים. נחמד ,עובד,גר קרוב.נרא בסדר. דיברנו אתמול.הערב נפגשנו.דיברנו .בדרך הוא עצר ואמר לי כי הוא נכה.יש לו שיתוק פוליו ברגליים.הוא עובר,נוהג,מתפקד.איש שיחה מבין. לפני הפגישה לא סיפר לי כלום.בפגישה לא יכולתי לזרום. בדרך חזרה ביקש תשובה"האם נרא לי".נרא לי שהוא היה צריך לספר לי עוד אתמול על זה.חזרתי הביתה גם רחמים גם בילבול אפילו בחילה .לא מכירה את המחלה.הוא אמר שבראש הוא לא נכה.אבל קשה לראות ולחשוב על ביחדאיך לצאת מהבילבול ?ניסיתי לזרום.אבל לא הלך ליתודהלילה טוב קל

ד"ר אורן חסון
בחירה מתאימה, וייסורי מצפון
24.08.2011 • 11:30

את לא חושבת שהוא בן הזוג המתאים לך, ואת צריכה לומר לו את זה. נדמה לי שהבלבול נובע מרגשות אשמה שלך, ואולי מרחמים, ואולי משניהם גם יחד. אבל את מחפשת בן זוג, והבחור לא מתאים לך, כי את לא יכולה להתחבר אליו רגשית. נקודה. את לא צריכה יותר הסברים. יתכן שאת לא אוהבת את ההסבר שאת נותנת לעצמך, כי אז את רואה את עצמך, אולי, כאדם פחות טוב. אבל כך הרי בוחרים בן זוג - מחפשים את הכי טוב והכי מתאים לך שאת רוצה להשיג, וזה נכון לא רק בענייני הרוח. בשביל זה יש ידידים. את צריכה להימשך לבן זוג. את רוצה מישהו שדרך החיים המשותפת שלכם תתאים לך. כי לכל דבר כזה יש השלכות רבות על אורח החיים שלך, ולא פלא שזה מפחיד אותך.לו העניין הזה היה מפריע לך פחות, לו היית מסתפקת במה שהוא כן יכול לתת לך, ושאולי זה המון באותם דברים, היית אולי הולכת על זה. אבל את היא זו שצריכה להחליט מה חשוב ומה לא חשוב לך, ולעשות את הבחירה שמתאימה לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ורד
בחירה מתאימה, וייסורי מצפון
24.08.2011 • 13:27

תודה לך על התשובה !ישלי רק שאלה אחת בקשה. אני חושבת לזרום עם הקשר,כי יש סימנים של תקשורת טובה. יחד עם זה קשה לי לראות את הנכות, הוא מרגיש שלם.האם אפשר להתרגל למצב? אני רוקדת 3פעמים בשבוע, האם זה מתאים להזמין אותו למקום שאני רוקדת? איך הוא ירגיש?העולם לא מושלם!היה לי חלום כזה למרות הגיל.:כמעט 50אשמח לתשובה.המון תודה

ד"ר אורן חסון
תקשורת, וללמוד דברים חדשים על עצמך
25.08.2011 • 10:43

ורד יקרה,
אם יש סימנים של תקשורת טובה, דברי איתו ושאלי אותו לגבי הריקודים.לגבייך – תצטרכי ללמוד את עצמך מחדש, ולראות אם זה מתאים לך. ובעצם, כמו בכל קשר – את מתחילה במשהו, ובוחנת אותו אם הוא מתאים. רק כאן, למען עצמך, אל תרשי לרחמים שלך להשאיר אותך במקום שהוא לא טוב לך. הישארי שם רק אם באמת טוב לך איתו יותר מאשר בלעדיו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083