מיניות פתוחה: מה נורמלי ומה לא
מור
סיפוק מיני
⌄
שלום רב,
אני נשואה כשנתיים, נישואים שניים.חיי המין שלנו טובים ומאד מספקים. גם בעלי מציין זאת בהנאה לעיתים...לאחרונה, שמתי לב כי בעלי נשאר ער עד השעות הקטנות של הלילה, מול המחשב.מבחינתי כל עוד לא ראיתי משהו - אז הכל בסדר.אמש, התעוררתי וראיתי אותו צופה בתמונות "מעוררות מינית"הוא הבחין שהתעוררתי ומיהר לסגור את עמוד האינטרנט.מיד לאחר מכן הוא הלך לשירותים כדי לספק את עצמו, שמעתי וחלק מהפעולות גם ראיתי בחצי עין.שיחקתי אותה ישנה כדי לא להביך אותו, אבל נעלבתי נורא.אנחנו זוג דתי, מאד אוהב, חיי מין כיפיים ופתוחים ולא ברור לי מה נהיה...אני תוהה אם נכון בכלל לדבר איתו על זה, זה מאד מפריע לי!אני חוששת כי מצב זה עלול לשנות את הסטנדרטים ולהשפיע על חיי המין שלנו לרעה.אשמח לעצה טובהתודה
ד"ר אורן חסון
מיניות פתוחה
⌄
מור יקרה,
אם חיי המין שלכם טובים, וזה לא בא על חשבונם, זה לא נורא. ותתפלאי, זה אפילו נורמלי. אבל... מצד שני, אם יש ביניכם פתיחות, ואם את רוצה לשפר אותה, אולי אפילו רצוי לדבר על זה, ובתנאי שזה לא יהיה מוכיח ומבקר ושופט או מביך, אלא מתעניין ומסתקרן, כי היית רוצה לדעת למה הוא נמשך, וכי אולי היית אפילו רוצה להתנסות איתו, ולראות ביחד. וכל עוד הוא לא נמשך למשהו אסור, את לא צריכה להיבהל ממה שהוא נמשך אליו (נגיד, חתיכות עם חזה גדול במיוחד) רק כי את אחרת. פנטזיה, אצל גברים ונשים, היא דבר לגיטימי, ואינה באה בהכרח על חשבון האהבה והמשיכה אליך.