משיכה לגברים לא יציבים רגשית

תאריך פנייה: 21.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לי
רציונאל או אמוציונאל ביחסים
21.08.2011 • 20:18

אני בת 29, יצאתי לפני כ-8 חודשים עם בחור לתקופה של 3 חודשים,הרגשתימאוהבת עד מעל הראש. נפרדנו מיוזמתו ושבוע לאחר מכן התחלתי לצאת עם בחור אחר, עד היום ואנחנו ביחד כבר חצי שנה. הבחור הנוכחי הוא כל מה שרציתיבגבר מבחינה רציונאלית והקשר בינינו טוב אם כי לעיתים קצת משעמם (גם אם אנחנו רבים ביוזמתי, משלימים מהר מאוד ביוזמתו)עם זאת, אני לא מצליחה להתאהב ממש. אני אוהבת אותו אבל זה לא מרגש אותי כמו ההתאהבות הקודמת, אני לא מאוהבת.אציין שבקשר הקודם היה חיבור טוב אבל גם עליות וירידות שכנראה גרמו לי להתאהב עוד יותר ואילו בקשר הנוכחי הבחור ממש בעניין ו...אני לא יודעת מה לעשות, האם עדיף לעזוב למרות שאיתו אוכל לנהל קשר יציב או שמא יש לי אפשרות גם לאהוב ממש ולמצוא קשר בריא.תמיד נמשכתי לבחורים לא יציבים ריגשית. אני רוצה לאהוב אותו ויודעת שהוא טוב לי אבל בגלל שזה לא קורה אני נתפסת לקטנות ומייצרת סתם ויכוחים על כלום. אציין כי אני כן נמשכת אליו פיזית אבל לא כמו שאני יודעת שאני יכולה להמשך... האם החלטתי צריכה להיות רציונאלית יותר או ריגשית? אהבה ותשוקה של התחלה גם ככה נעלמים בהמשך הקשר אז אולי זה בסדר אם אני בעצם מדלגת על השלב הזה??? אני מבולבלת...תודה מראש על העזרה...

ד"ר אורן חסון
משיכה לגברים שאינם יציבים רגשית
21.08.2011 • 23:56

לי יקרה,
הבחורים שאינם יציבים רגשית הם יותר אתגר, אלא כשאת סוף סוף מגיעה לנקודת השיא, ומרגישה מאושרת שהצלחת לכבוש אותם, ושמכאן והלאה הכל יהיה סוף סוף בסדר, הוא חוזר לנקודה השניה שלו, זו שאולי יציבה לא פחות, אבל רצוייה הרבה פחות. מכאן כנראה המשיכה שלך, אבל בצד זה גם הסיבות לכך שנפרדת מהם בסערה. אולי. ואולי זו בדיוק הסיבה שהצלחת להישאר עם הבחור הנוכחי. וראי גם את תשובתי שלמטה, למיטל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083