למה היא ויתרה עליך

תאריך פנייה: 24.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אייל
ביטול אירוסים ופרידה
24.08.2011 • 12:05

אורן שלום,בחמש השנים האחרונות נהלתי זוגיות מאוד מורכבת עם בחורה, היינו בקשר שנה, נפרדנו לשבועיים, חזרנו שוב לשנה ועברנו להתגורר יחד, ואז נפרדנו שוב לשמונה חודשים לערך ששם לאורך כל התקופה ניסיתי להחזיר אותה עקב האהבה הרבה שיש לי אליה, לאחר מכן לבסוף היא השתכנעה וחזרה.לאחר מכן היינו יחד עוד שנה וחצי כמעט במהלכן הצעתי לה להתחתן לפני שמונה חודשים.היא אמרה כן ושוב גרנו יחד והכל היה טוב ומאושר כולל טיולים ונסיעות לחול והמון כיף.יש בעייה אחת שליוותה אותי ואותה לאורך כל הקשר שהייתה מאוד משמעותית, ועוד בעיות אחרות לא גדולות.הבעייה הייתה שאמא שלה נהלה מערכת יחסים עם גבר נשוי (אמא שלה אלמנה) ובנוסף לכך פשוט הייתה קרה אלי כנציב קרח, זה מאוד מאוד הפחיד אותי שגבר נשוי נכנס ככה לבית של אשתי לעתיד וחוגג שם ועושה את מה שהוא רוצה בערך. זה הפריע לי ובאתי ואמרתי את זה לאמא שלה וזה פשוט פיצץ את הכל, לאורך כל הקשר מה שהפריד ביני לבינה היו סכסוכים בנוגע למשפחת המקור שלה ואני לא הצלחתי לקבל אותם - אח שהתנצר, אמא שמתנהגת ככה, בעיות כלכליות וחוסר חינוך.באמת שאהבתי את הבחורה ובגלל זה הצעתי לה והיא גם אהבה אותי. אני בן 30 והיא בת 24.מה שקרה לבסוף שבעקבות המשברים שחווינו היא לקחה את הרגליים ועזבה את הבית לפני שלושה חודשים..אני מתגעגע אליה מאוד, התפטרתי מהעבודה, שיניתי את אורח חיי ואני קצת בדיכאון מהעזיבה שלה - היא החזירה לי את הטבעת..בכל פרידה קודמת אני הייתי זה שרץ ומתחנן להציל את הקשר - ואני ניסיתי גם הפעם אבל זה לא עובד פשוט אין תגובה.האם יכול להיות שהיא צריכה זמן?? אני יודע שהיא אוהבת אותי אך באמת אמרתי דברים בבית אמה שפגעו שם בכולם והיא בכלל לא מוכנה לסלוח!!!אני לא יודע מה לעשות?? אולי להמשיך הלאה ולא לנסות ליצור קשר...אני מרגיש שהיא לא נלחמה על האהבה בכלל ועזבה אותי ללהיות לבד ללא כל סנטימנטים..מעבר לכך נפגשנו לפני יומיים לשיחת סיום אחרי המון זמן - והיא פשוט אמרה לי להמשיך הלאה ושאני והיא לא נחזור כי היא לא תיתן לזה לקרות...למרות זה שכבנו.....וזה עוד יותר הכניס אותי לסחרור....אני לא יודע מה לעשות אני מנסה במשך יומיים לדבר איתה והיא לא עונה....אני לא מבין איך יש לה כזה לב מאבן...

ד"ר אורן חסון
לא מאמינה שתוכל להרגיש אחרת
25.08.2011 • 10:46

אייל יקר,
יכול להיות גם שהיא ויתרה עליך, ולא נלחמה, כי היא מבינה שהחיים איתך אינם מתאימים לה. אתה שיפוטי, אתה אומר את מה שאתה חושב באופן בוטה ומתערב בחיי אחרים, ואתה הורס את היחסים לא רק שלך אלא גם שלה עם אימך. היא מתירנית יותר, היא רוצה חיים שלווים יותר מאלה שאתה מסוגל לתת לפי השקפת עולמך, ואולי זו הסיבה העיקרית. האם תלמד מכך לקבל אנשים אחרים כפי שהם, גם אם השקפת עולמם שונה משלך, וגם אם אורח החיים שלהם שונה משלך? – אני לא יודע. אבל אולי תחשוב פעמיים כשתרגיש שוב צורך דומה לומר דברים חריפים שאינם נעימים לאנשים אחרים. אולי, בגלל המחיר, לא בגלל שבאמת אתה מרגיש אחרת. ועושה רושם שהיא לא איתך כי היא לא מאמינה שתוכל להרגיש אחרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083