התמודדות עם חרדות: עזרה וליווי

תאריך פנייה: 21.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה
פחד מנטישה
21.08.2011 • 15:14

שלום,
יצאתי עם בחור 3 חודשים, הכל רץ מאוד מהר והיה נעים וטוב, בשבועיים האחרונים של הקשר הרגשתי שהוא מתרחק ממני ונשארתי מבולבלת, לא הצלחתי לפתוח ולדבר על מה שאני מרגישה והבלגתי.הוא נפרד ממני בטוענה שהוא מבולבל והוא לא רוצה לפגוע בי והוא מעדיף להפרד לפני שאפגע כי הוא לא סגור על עצמו.חודש לא היינו ביחד, חודש שהיה לי קשה כי נשארתי עם המון שאלות פתוחות. הבנתי ממכרים משותפים שגם הוא היה בדיכאון והתחרט על הצעד שעשה.הוא פנה אליי והתנצל על הכל ונפתח בפניי ואני בפניו והחלטנו לחזור להיות ביחד.אני אוהבת אותו ורוצה להיות איתו, הכל חזר כביכול להיות רגיל וטוב אבל עדין אני כל הזמן חיה במתח ופחד שבעוד שבוע שוב הוא יעזוב אותי, מחפשת סימנים לריחוק שלא קיים כמובן והכל נובע מהפחד.איך מתגברים על הפחד הזה, כי אני באמת אוהבת אותו ורוצה להיות איתו??שנינו בני 30...

ד"ר אורן חסון
עזרה וליווי עד שהחרדות ירגעו?
21.08.2011 • 23:54

דנה יקרה,
זה לא קל. לא לכל דבר יש פיתרון מיידי. גם לא לפחדים שלך. חשבי היטב גם על האפשרות של טיפול, לפחות כעזר להחזיק מעמד בין התקף חרדה אחד לאחר, אם לא כדי ללמוד להתמודד עם החרדות ולנצח אותן. זה לא תהליך פשוט, ועזרה כזו תוכל מאד להועיל לך. ואם את מרגישה שאת מצליחה להחזיק מעמד, קחי בחשבון שעם הזמן תקבלי יותר ביטחון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083