בעיות בזוגיות: מה עושים?
צ'ולי
פחות משנה נישואים הריון חודש שביעי
⌄
אומנם אני בת 23 וכבר הספקתי להתחתן ואפילו להכנס להרויון ולא מסמן לקנות בית.אך כלום לא שוה כי אני לא מסוגלת להסתכל על בעלי כבר 3 חודשים בערך, ממש בא לי להתגרש ממנו וזה לא שאני שונאת אותו פשוט לא רוצה להמשיך לחיות איתו אני חושבת שאני מסוגלת לחיים טובים יותר בלעדיו.שאני מסיימת לעבוד ויודעת שאני צריכה להיפגש איתו ברב הפעמים אני מבואסת.מאז החתונ אפשר לספור על כף יד אחת את הפעמים שיצאנו למסעדה או לבית קפה.כרגע אנחנו גרים אצל ההורים שלי עד שנסיים לבנות את הבית. יש ימים שבא י כבר ממש חופש ממנו שישן קצת אצל ההורים שלו ואני ישאר אצל ההורים שלי.מה לעשות???
ד"ר אורן חסון
פחדים רגע לפני
⌄
צ'ולי יקרה,
משהו קרה לך בזוגיות שלך, ולא ברור לי מה בדיוק. אני לא יודע אם גם לך ברור בדיוק. יתכן שזה משהו שקשור לזוגיות שלכם, ויתכן שזה קשור אליך בלבד. יתכן שאת כועסת עליו, אולי כי הוא לא מה שציפית שיהיה, ויתכן שאת כועסת על עצמך, ואולי את בדיכאון כלשהו בהשפעות ההורמונים או שינוי התדמית העצמית שלך, או הפחד מהאימהות העתידית שלך. לכי ליעוץ פרטני אצל יועץ זוגי, כדי להבין מה בדיוק קורה. ואם תחליטו ביחד לערב גם אותו, ולדון בתקשורת שביניכם ובצרכים המשותפים, תוכלי לעשות זאת. ואם תחליטי לצאת מהקשר הזה, תהיי שלמה יותר. לו היית שלמה עם האפשרות הזו עכשיו, לא היית כותבת לי.