ייעוץ זוגי לבד: מה לעשות?
המתוסכלת
עזרה ענקית ודחופה
⌄
ד"ר אורן חסון שלום רב,לי ולבעלי יש קשיים רבים בזוגיות (נמצאים ביחד 13 שנים +2 ילדים) ולצערי שנינו לא ממש פתוחים לטיפול (הוא הרבה יותר ממני).אנו מאוד שונים אחד מהשני. הוא מגיע מבית די הרוס (דבר שסביר להניח מאוד משפיע על התנהלותו גם בבית).אנו נמצאים כל הזמן בין הקצוות, לחצי שנה הכול בסדר בבית ולאחר מכן גיהנום עלי אדמות. בכול פעם שמגיע הגיהנום הוא מעלה את האופציה להתגרש. לאחרונה זה מחמיר בהחלט הוא אמר לי שהוא אינו נמשך אליי ואף לא מרגיש אליי כלום.אני נורא מפחדת להתגרש במיוחד בגלל הילדים והוא די מסרב ללכת לטיפול למרות שהוא זקוק לו נואשות!!לאחרונה עברתי משברים לא קלים (מות אבי) ואני לא יודעת כמה אוכל להתמודד עם עוד משבר כול כך גדול.מה המלצתך? האם כדי בכלל ללכת לטיפול ואיך אשכנע את בן זוגי ללכת לטיפול? כיצד אני יכולה להתמודד בצורה הטובה ביותר עם פרידה כזו?תודה רבה,
ד"ר אורן חסון
התחילי בייעוץ לבדך
⌄
מתוסכלת יקרה,
את מתארת סיבות שונות לקשיים הנוכחיים שלכם, וגם למטענים מן העבר. אם את לא רוצהלהתגרש, ואני מבין שאת לא רוצה, אז כדאי.מכיוון שהוא לא רוצה, התחילי ביעוץ זוגי לבדך. קודם כל, כי יש אפשרות שתצליחי לשנות משהו גם לבד, אצל שניכם. שנית, כי יש סיכוי שהוא יצטרף בהמשך – זה קורה הרבה. שלישית, כי אם תחליטי תוך כדי היעוץ שבעצם הנישואים האלה לא מתאימים לך, גם תהיי שלמה יותר עם החלטתך, כי יהיה לך יעוץ מקצועי, וגם תוכלי לקבל יעוץ איך להתמודד עם זה, וגם איך להתמודד עם המשבר שרק עברת. זה נכון שכל אחד מהם לחוד זה הרבה, ולא פשוט להתמודד עם זה.
המתוסכלת
התחילי בייעוץ לבדך
⌄
תודה רבה לך, אעשה זאת