הטיפול בקינאה - מאמר של יואב פינקל

תאריך פנייה: 30.04.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
יוצאת מדעתי
קנאה
30.04.2011 • 12:23

שלום,
יש לי בן זוג חצי שנה עד עכשיו הייתי ב2 קשרים ארוכים ולפני חתונה שהתבטלה חודשיים לפני לא היו לי בעיות אמון ותמיד הייתי קנאית אבל אף עם זה לא הפריע לקשר או לי.במשך כחודשיים אני פיתחתי קנאה נוראית לבן זוגי הוא בנאדם פתוח והרוב הסובב אותו זה נשים, אולי זה מפגיעת האמון של הקשר האחרון או בגלל שהוא לא נותן לי להרגיש שאין לי מה לדאוג בכל מקרה עד עכשיו זה גרם לריבים והפכתי לקטנונית ומציקה וזה נורא מפריע לי, בשבוע האחרון אני מנסה לברוח מהמחשבות ניסיתי גם לדבר איתו יותר להכיר יותר לעומק כדי שלא ארגיש איזשהם מחסומים.הקנאה נורא מציקה לי לא נראה לי שיש לה על מה להתבסס אבל אני זקוקה לעזרה כדי לפתור את זה בין אם להתמודד עם זה או להתעלם.אודה מאוד על תשובתכם

ד"ר אורן חסון
הקינאה והטיפול בה
01.05.2011 • 00:27

יוצאת יקרה,
אני מציע לך לקרוא מאמר שכתבתי על הקינאה, ועל הטיפול בה (בסופו), עבורYnet:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4045086,00.html

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יוצאת מדעתי
הקינאה והטיפול בה
01.05.2011 • 16:35

תודה על המאמר.ראיתי שרשום לדבר על זה עם הבן זוג אבל מצד שני כל מי שהתייעצתי איתו וכשניסיתי לעשות את זה עם הבן זוג הוא לא אהב את זה ואח"כ נתן לי להרגיש כאילו אני מלחיצה אותו עם כל טלפון וכל שאלה למרות שלא חשבתי על זה בכלל.השאלה שלי אם אתה ממליץ לנסות שוב לדבר איתו יותר בעדינות וכמובן לתת לו לקרוא תכתבה או להתמודד עם זה לבד?