בעירה בצמרות: מחשבות על זוגיות

תאריך פנייה: 30.04.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עמית
מה לעשות
30.04.2011 • 11:32

אני נשואה 4 וחצי שנים +2 ילדים קטנים לפני חודש וחצי חויתי מאין הארה לגביי הנישואים שלי שהיו מאין פרווה אני אשה מאוד רוחנית מלאת תשוקות ורצון בלתי נשלט לחוות אהבה חסרת שיעמום בעלי אדם מאוד משעמם בלי צרכים מיוחדים עבודה בית אוכל ילדים חסר אישיות מפותחת צורך בלעבוד ולפרנס את הבית אני יודעת שהוא מבחינתו ייתן לי להתפתח בתחומי ובייחד ולחוד וכל הנראה על פני השטח הכל רגוע בלי יותר מידיי מהמורות גדולות היתי מציין שבעלי אדם מאוד קר חסר רגישות היתי אומרת נכות ריגשית מסויימת 9 שנים שאנו יחד אני יכולה על יד אחת לזכור רגעי אושר איתו של ממש כמו בייחד לחוד כזה בלי חיבוקי אהבה והפגנת האהבה לציין שאני לא מכבדת אותו ווכשאני מביטה ב יש לי מאין רחמים עליו כי הוא פשוט חסר חיות אחת הסיבות שהתחתנתי איתו היתה מאין להציל אותו וללמד אותו שיש מעבר לכסף מעבר לעוד דירה ורכב שהחיים הם רגעים ואוסף של חוויות ומשום מה כל השנים האלו היו רק עם קשיים לא מספקים בפן החומרי הקמצנות שלו הנוכחות שלו בפומבי לעיתים אף מביכה אותי לא בגלל מראהו כי הוא נראה טוב אך השפת גוף שלו הדיבור שלו אני לא הולכת איתו בגאווה הוא לא חכם הוא דיי רדוד רואה דברים בצורה מאוד מעשית ולא ריגשית אף פעם לא היה איתי ריגשית חיבק וניחם ברגעיי משבר אני לא מרגישה שאני גאה בו וכואב לי עליו וחושבת עם עצמי שסהכ אדם טוב המשפחה חשובה לו לחוץ כל הזמן אך המהות שלו כאדם מפריעה לי מאוד ונראה לי שאני לא אוהבת אותו עוד זה נישמע טיפשי אך הדברים הקטנים שחשובים לי כל כך וזה יכול להיות בזה שלא כייף לי לשבת איתו בבית קפה או מסעדה גם הוא לא נהנה מזה או הוא לא מעיניין אותי לא מרגש אותי אני כל הזמן עצבנית עליו וכואב לי על כך לכן אני רוצה להתגרש רוצה לאהוב ורוצה זוגיותשתמלא אותי שהבן זוג שלי ידע להיות יצירתי ולרצות לחיות את החיים באהבה לא בלחץ הפחד שלי להתגרש ולמצוא עצמי מתמודדת קשה מבחינה כלכלית עם 2 ילדים וכאילו את המוכר לי אני מכירה וללכת ללא מודע מפחיד אני לא יודעת מה לעשות אומנם אני עוד צעירה אך מרגישה שדיי סימתי את הזוגיות הזאת בבקשה מה אתם חושבים יש עוד המון פרטים שלא הכנסתי אך בערך אני דיי אש ןבעלי דיי אדמה וחבל לי בנוסף שהוא לא מעיניין אותי ביידע שלו בהתבטאות שלו

ד"ר אורן חסון
בעירה בצמרות
01.05.2011 • 00:24

עמית יקרה,
כפי שהגדרת זאת, את אש, והעצים לבעירה שמספק לך בן זוגך אינם חזקים מספיק. עושה רושם שאולי את רוצה, כמו אש בשריפה, לדלג בצמרות, ובבית אין לך צמרת, יש לך גזע שהבעירה שלו איטית. איטית מדי בשבילך.והשאלה היא אם זה אורח החיים שאת רוצה – שריפות, שמדי פעם מכלות את מה שהן שורפות בדרך. ובכלל זה בני זוג, ו... ילדים אולי גם? אני תוהה. זו נקודה למחשבה עבורך. כי גם אם תמצאי בן זוג שיהיה אש כמוך, בכלל לא בטוח שתאהבו בדיוק את אותם הדברים. וכפי שלפעמים, בשריפה, נלחמים עם אש באש, יש סיכוי לא רע בכלל שזה מה שיקרה, לאחר שריפה גדולה, והאש תכבה, והעצים גם.אני רק מנחש, לפי מה שכתבת. בדקי עם עצמך וחשבי היטב מה את רוצה, לא רק לפי מצבי רוח של רגע. וכדאי, אולי, שתלכי ליעוץ פרטני או זוגי, כדי לראות מה באמת את רוצה, ומה מתוך זה תוכלי להשיג במסגרת הזוגיות שלך, אם בכלל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083