גברים נשואים ובגידה: מה באמת קורה?

תאריך פנייה: 30.04.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
תמי
המשך- למה זה קורה לי ..
30.04.2011 • 08:49

התעלמתי מהיותו נשוי . והייתי מוכנה להמשיך בקשר שלנו כך כפי שהוא. התפשרתי על מעט ואיכותי . בפרק זמן קצר מאד התאהבתי מעל הראש. הקשר הזה הסתיים לפני מספר חודשים והותיר אותי בלב שבור ומנופץ לרסיסים . אני לא מצליחה להתגבר על האובדן . אני בוכה המון .(אין לי מושג אם אני בוכה עליו , בגללו או בגלל החיים הדפוקים שלי ). אני מרגישה שאפשר לחתוך את חיי עד ההיכרות הזו ואחריה . איבדתי משמחת החיים . אני הרבה פחות שמחה ומאושרת . אני לא מצליחה לקשור קשרים אחרים ולמען האמת אני גם לא מסוגלת ולא רוצה יותר. עייפתי מפרידות , משברון לב , מאכזבות ומשקרים . מחד אני רוצה להזדקן לבד בלי כאבי לב ומאידך אני רוצה בזוגיות , באהבה, בחום ובשותפות.אני יודעת שתשלח אותי בדחיפות לטיפול ... אבל גם לזה אין לי כוח . לנבור ולנבור בנבכי הנשמה כדי לגלות מה היה דפוק בילדותי או בחינוך שלי שהביא אותי הלום .אם תפגוש בי לעולם לא תוכל להעלות על דעתך כמה כאב יש בתוכי . אני נראית ממש טוב. שחקנית טובה . מטופחת , אינטליגנטית , מחייכת כשצריך ומטפלת בכל נושא ובכל תחום בדיוק לפי הספר. אבל אין תוכו כברו . מבפנים אני מתה. שבורה יותר מאי פעם .האם תוכל רק קצת להאיר את עיניי ? למה אני כזו דפוקה ? למה אני כל כך מוצלחת בכל ורק בתחום הזוגיות אני ממש גרועה .? למה אני יוצרת קשרים עם גברים נשואים למרות שאני יודעת שתחילת הקשר הוא מדהים וסופו הוא לב שבור ? למה אני עושה את זה לעצמי ?תודה .

ד"ר אורן חסון
עניין של סבלנות?
01.05.2011 • 00:22

תמי יקרה,
יש גם גברים פנויים איכותיים. גברים נשואים, גם מאלו שמחפשים קשרים מחוץ למסגרת, גם מביניהם יש איכותיים ויש פחות איכותיים. ובכל זאת, הצורך שלהם לשמור על המסגרת הקיימת גדול הרבה יותר מכפי שהם מצהירים עליו. סוג של אסטרטגיה מוצהרת לעצמם או מוכחשת לעצמם במידת מה. אני מפנה אותך למאמר שכתבתי על קשרים על הגבר הנשוי הבוגד מנקודת מבטה של האשה "האחרת":http://www.articles.co.il/article/89395ובעצם, גם על הבגידה עצמה, מנקודת המבט של השפעתה על הנישואים:http://www.articles.co.il/article/89395אני בטוח שאלו דברים שאת יודעת. קראי אותם בכל זאת, כי אולי זה יגיד לך עוד משהו, או יחזק לך או יחליש לך עוד משהו שידעת קודם באשר לגבר הנשוי שמחפש עניינים אחרים.והשאלה היא מה קורה איתך. אולי מצאת כי דווקא הגבר הנשוי, בממוצע, ייתן לך משך זוגיות ארוך יותר מזה שתקבלי מגברים פנויים, שגם רבים מהם לא מחפשים קשר קבוע. גברים נשואים מוכנים להאריך יותר זמן קשרים שהם יודעים שיימשכו ללא אהב, מאשר גברים פנויים. האם זה העניין? האשליה של הביטחון?זה לוקח זמן למצוא מישהו שירצה אותך מספיק ושאת תרצי אותו מספיק כדי לתת לשניכם את מה שאת גם רוצה "זוגיות, אהבה, חום ושותפות". ונדמה לי שבעיקר איבדת סבלנות. בטיפול איתי לא היינו נוברים בנבכי נשמתך, אלא אם היית רוצה לקחת אותי לשם. הייתי עובד איתך בעיקר על הסבלנות, ועל ההכרה וההבנה שהסיכוי טוב מספיק כדי לאפשר לך את הסבלנות הזו. כי זהו אותו משהו שאת לא בטוחה בו, ובגללו את מאבדת את הסבלנות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083