חיזוק וכוח להתקדם

תאריך פנייה: 29.04.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רבקה
דייטים כושלים
29.04.2011 • 01:32

שלום רב
ד"ראני חווה פרידות רבות וחוסר אהבה מהמין השני, וליבי נשבר עד לא מזמן. ולאחרונה אף מרגישה שאת הלב השבור שלי , שמשהו עוד היה ונותר, עם טיפת האמונה, אותו רמסו. לא רק שהיה שבור, את מה שנשאר ממנו הצליחו לקמט ולזרוק לפח.עכשיו הרבה אומרים משהו שיכול להצטייר כנכון:אם אתה אוהב את עצמך אנשים יאהבו אותך וגם ילך לך בזוגיות. אבל מה, אני דווקא רואה נשים שמזלזלות בעצמן ובכל זאת נמצאות בקשר זוגי.ואף אני עם ריגשי נחיתות שלא ברא השטן מצאתי עצמי בזוגיות ארוכה. אבל יחידה ומאז- מדבר שממה, עוד פרידות ועוד דייטים כושלים. אז איך אפשר לגמרי לקשר את אותו חוסר בטחון עצמי בחוסר משיכה של הצד השני?זה לא יכולה להיות עובדה כי הנה זה עתה הפרכתי אותה. אז אני שואלת איך אדם כמוני שמרגיש לא משהו עם עצמו בכל זאת יכול ליצור זוגיות שוב.מה התקווה שלו? האם הוא צריך לחכות עד שיגבור על החולשות שלו?זה יקח את כל שאר חייו ובסוף ירקב לבד.כי אני כבר עובדת על זה כל חיי, אני עובדת ועובדת מנתחת וחופרת, העתי לתחתית הבאר, ועכשיו אני גם טורחת לקחת כדורי פלא שאולי יעזרו, ובכל זאת, למה לי זה מגיע ומתי יגיע הקץ לכאב הבדידות?מה התרופה האמיתית?

ד"ר אורן חסון
חיזוק וכוח להתקדם לאן שאת רוצה
29.04.2011 • 16:01

רבקה יקרה,
רב הסתום במכתבך על הגלוי. המשפט הבא שכתבת, "אני עם ריגשי נחיתות שלא ברא השטן",לבדו, מצביע על כך שרצוי שתלכי לטיפול פרטני, ושם תבררי גם את יתר השאלות שלך. שם גם תקבלי חיזוק וכוח להתקדם לאן שאת רוצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083