האם הוא מתאים לי?

תאריך פנייה: 23.04.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ליאת
מתלבטת מאוד
24.04.2011 • 00:44

שלום רב
אני יוצאת כמה חודשים עם גבר גרוש+ שמבוגר ממני ב-7 שנים. אני בת 34 חוץ ממנו לא היה לי קשר אינטימי , (למרות שהייתי מאוהבת מרחוק ז"א שמושא האהבה לא ידע או הבחין בריגשותי ) ולכן אין לי ניסיון ויכולת להבין האם הקשר טוב לי. חוץ מהיותו גרוש יש דברים נוספים שמפריעים לי לדוגמא: ההשכלה שלו(למרות שהוא די חכם) הוא לא מרבה לבלות וחיי בצנעה, אין לו מחשב ומעולם לא גלש באינטרנט כשהצעתי ללמד אותו הוא נהנה ברצון. אני מרגישה שאני לא מספיק מכבדת אותו.יחד עם זאת הוא בחור רגיש, אכפתי, נראה חמוד מאוד. אני רוצה לציין שלמרות שלא היה לי קשר עם מישהו לפניו תמיד הייתי מחוזרת מגיל תיכון עד היום אני נראית טוב כנראה שעד היום פחדתי מאוד מקשר והבחור באמת עזר לי בדרכו המיוחדת להיפתח ולהרגיש בטוחהאיך אדע האם הקשר איתו טוב לי? אולי יש משהו אחר שעוד לא התנסתי? אני גם לחוצה בשל גילי ואין לי את הפרבילגיה למשוך יותר מידי את הקשר כשאני לא בטוחה.תודה.

ד"ר אורן חסון
האם הוא בן הזוג המתאים לי?
25.04.2011 • 20:43

ליאת יקרה,
בטוח שיש משהו אחר שלא התנסית בו. תמיד יש, ותמיד יהיה. החבר שלך עזר לך להיפתח, וזה אומר עליו הרבה. האם הוא מתאים לך? – אולי, אני לא יודע עד כמה. את צריכה לדעת. האם עכשיו, אם תיפרדי ממנו, תוכלי להמשיך וליצור קשרים אחרים? האם תפסיקי לפחד? האם תתחרטי לאחר שתנסי מישהו אחר? – אני לא יודע. אלה הם דברים שאת צריכה לדעת, או נכון יותר – לנחש – טוב יותר. האם יש בחור טוב שמחכה לך? – את זה אף אחד לא יכול לדעת. לכן בדיוק ההחלטות קשות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ליאת
האם הוא בן הזוג המתאים לי?
26.04.2011 • 14:16

,תודה רבה על תשובתך