רוטינה או תרוץ? טיפים לזוגיות
אילנית
מבולבלת
⌄
שלום רב
!!!אני בת 26 ונמצאת בזוגיות עם בן זוגי כבר 3 שנים כמעטיש לנו 2 ילדים ועכשיו אני בהריון . מבחוץ אנחנו נראים כזוג רגיל אבל אנחנו שנינו מודעים שיש לנו בעיות היחסי מין בנינו הם משהו שצריך לעשות ולא משהו שרוצים למרות ששנינו אנשים די מינייים אבל משום מה יש איזה מחסום שאנחנו לא מצליחים לשבור . בנוסף לזה לפעמים נראה לי שבן זוגי נמצאה איתי מתוך מחשבה שהוא רוצה ילדים ולא מתוך אהבה אמיתית . אין בנינו את האש התשוקה והאהבה שכביכול צריכה להיות בן זוג שיש לו ילדים ושבאמת אוהב !!! אני לא יודעת מה לעשות אני לא מרגישה שום אהבה אין בנינו כמעט מגע במשך היום כול אחד עסוק בשלו הוא בעסק שלו אני בילדים וכשמגיע ערב שנינו עייפים והולכים לישון וככה נראים כול הימים שלנו אני רוצה יותר מי זה
ד"ר אורן חסון
רוטינה או תרוץ?
⌄
אילנית יקרה,
משהו כבה אצלכם, וחבל. כי לפי דברייך, הצורך ישנו. הקשיים והרוטינה משפיעים, וצריך לדעת להתמודד עם זה. אחרי הכל, יש לכם שני ילדים קטנים והשלישי בדרך, וזה הרבה הרבה רוטינה. נסו להגיע להחלטה משותפת על יציאה מדי פעם מהשיגרה, למרות הקושי, ועל חיפוש הזוגיות שלכם מחדש. הזוגיות, ולא המשפחתיות. יכול להיות שאת רואה יותר את הצורך הזה מאשר הוא, כי את יותר ערה למשמעות הרגשית של הרוטינה הזו, אבל סביר שגם הוא מבין את זה, ואת המשמעות של זה, גם אם פחות בא לו להתאמץ.