דייט: כן או לא? עצה מפורום
מבוגרת
עדיין אובדת עיצות
⌄
שלום
ד"ר חסוןכתבתי לך לפני כשבוע-שבועיים על פרידה לאחר חמש שנים. עוד מעט עובר מהפרידה חודש.אני נתקלת במספר בעיות: 1. אני חושבת על הבן זוג הקודם שלי כל הזמן. אני תוהה אם הוא עם מישהי אחרת, מה הוא עושה וכו' אבל בעיקר מפריעה לי הפגיעה מצידו כל השנים, שלא קיבלתי את היחס שרציתי, שהוא זלזל בי בלי סוף ושספגתי את כל זה כי פחדתי להיות לבד.2. חברות רוצות להכיר לי איזה בחור חדש אבל אני חוששת.. אני לא רוצה להתפשר שוב והבחור הזה לא מוצא חן בעיניי בגלל העיסוק שלו. הן אומרות לי לצאת איתו רק כדי להשתפשף בדייטים- שזה משהו שבאמת לא עשיתי הרבה זמן. מה כדאי לעשות איתו? לצאת?3. אני הכי פוחדת לא למצוא את מי שאני באמת מחפשת ולהישאר לבד או לחילופין להתפשר שוב ולהיכנס שוב לקשר הרסני ותלותי.הפרידה הזו הורידה אותי ממש לקשרים (במיוחד כשכולם סביב מתחתנים) ואת הבטחון העצמי שלי גם כן.אני אודה לך לעיצות.רק אציין שאני בת 24 וסטודנטית לתואר ראשון.חג שמח
ד"ר אורן חסון
להמשיך, כי את צריכה.
⌄
לא מבוגרת יקרה,
אני לא זוכר את ההתכתבות הקודמת, פרט לתואר שנתת לעצמך, "מבוגרת", ונדמה לי שגם שם פניתי אליך כ"לא מבוגרת". מאחר שאני די משוכנע שעניתי לך אז את מה שאני יכול במסגרת הפורום, אני מפנה אותך שוב למכתבי הקודם. קראי אותו. ואם תרצי תגובה נוספת, תני לי הפנייה לתאריך השאלה הקודמת שלך, ושאלי משהו שלא נענה במכתב הקודם.ולגבי השאלה אם לצאת לדייט – התשובה בדרך כלל היא כן. לגבי הבחור הספציפי הזה – לא יודע. עשי זאת בתנאי שהחוויה של המפגש עם הבחור המסויים הזה לא תהיה לך קשה. התייחסי אליו כאדם ולא כאל בן זוג פוטנציאלי, ואולי יהיה לך קל יותר.