התמודדות עם אכזבות בזוגיות
דני
תסביך עמוק...
⌄
שלום
דר'הכרתי לאחרונה מישהיא שמשרתת איתי בבסיסמישהיא ממש ממש חמודה ותאמת בול בטעם שלי מכלל הבחינותאך יש בעיה אחת גדולהיש לה חבר יותר נכון ארוס....כשהיא סיפרה לי את זה הייתי בשוק מוחלטאך גם אמרה שבגלל שחבר שלה גרוזיני כל הקטע של האירוסין זה בגללו בשביל השקט הנפשי שלו ....וזה לא משהו מחייב שאם היא רוצה היא יכולה לקום ולעזוב....אני יודע שזה נשמע סורי על הביטוי אבל כמו אצל המון שרמוטות...אבל היא לא אחת מהן ב-100%יצא לנו לשהות יחד בבסיס במשך כ-10 8 שעות שלמות ביחד ובמהלכן חבר שלה[הארוס שלה] התקשר אליה מספר פעמים שכשהתקשר לפני שענתה אמרה לי לא לדבר....מהצד זה נשמע לי כמערכת יחסים דיקטטורית כזאת עם שלטון מצד הגבר...אין לי מושג בכלל אם היא שמה גם עלי עיין אבל אני עליה כן....מה עושים במצב כזה?
ד"ר אורן חסון
להתמודד עם אכזבות כדי להיות חזק
⌄
דני יקר,
כל עוד היא לא פנויה – מחפשים בת זוג אחרת. כלומר, זה לא נשמע לך הדבר הנכון לעשות? חשוב על זה עוד קצת. היא לא פנויה, דני. היא לא בעניין שלך. וכנראה גם לא זקוקה שתציל אותה. אתה מאוכזב וזה טבעי, אבל זהו בעיקר הקושי שלך, והוא שלך בלבד – ללמוד להתמודד עם אכזבות. חשוב גם על זה. ועל זה שצריך סבלנות, לקחת אויר, להניח את מה שלא שלך בצד, כי הוא לא שלך, וכנראה שלא יהיה שלך, וללמוד להתמודד עם זה, כי באופן כזה או אחר זה משהו שיחזור שוב ושוב. הגיע הזמן, אולי, שתתחיל להתמודד עם זה כבר עכשיו, וללמוד להיות חזק יותר.