רגישות בקשר חדש
ערן
בעיה שיש לי עם החברה
⌄
היי,אני בן 22 ואני וחברה שלי סה"כ תקופה קצרה ביחד. אני מודע לכך שאני בן אדם עם סטנדרטים יחסית גבוהים מבחינת מראה עם בנות. ובכל זאת מאוד מפריע לי משהו עיקרי במראה החיצוני של חברה שלי והוא שהיא שעירה (יחסית לבת) וגם שהיא לא משקיעה מספיק בטיפוח המראה החיצוני. אני מודע לכך שאסתטיקה ומראה זה ממש לא העיקר בזוגיות. אבל מצד שני זה מאוד מוריד לי את המשיכה כלפיה ומפריע לי (אני מאמין שזה גם היה מפריע לרוב הבנים). בנוגע לשעירות-יש לציין שהשיערות שלה בגוף הן מאוד כהות לעומת צבע העור שלה שהוא מאוד בהיר ולכן גם אם הן קטנות ומעטות יחסית הן מאוד בולטות. השעירות היא במספר מקומות מביניהן:1. יש לה שיערות בצורה בולטת בידיים. פחות מאצל גבר אבל בצורה שמספיק נראית לעין ויש לה יחסית הרבה לאישה2. כשמסתכלים עליה מקרוב יש לה שפם קטן. כמובן שלא כמו אצל גבר אבל בהסתכלות מקרוב כמו שאני בא לנשק אותה זה נראה לעין וקצת מפריע לי.3.למרות שזה פחות מפריע לי- אבל יש לה גם שיערות בבית שחי. לא כמו אצל בנים, אבל שוב יחסית הרבה לאישה.בנוגע לטיפוח המראה החיצוני: הבנתי שבעבר היא באמת הייתה יותר רזה מכיום. אבל כיום יש לה קרס די בולטת בבטן. היא עדיין לא ממש שמנה אבל גם רחוקה מלהיות רזה (כמו שהיא חושבת שהיא).ניסיתי ממש בקטנה לרמוז לה על זה אבל המוזר הוא שהיא בכלל לא שמה לב לזה. למשל: היא חושבת שהיא רזה (ואפילו אמרה את זה בכל מיני הקשרים), למרות שהיא קצת מלאה (בעיקר בבטן).*מצד אחד דברים אלה מפריעים לי ומצד שני אני לא רוצה לפגוע בה ולא רוצה שזה יפגע ביחסים בינינו. בא לי "לשים את הקלפים" על השולחן מבלי להלחיץ אותה ולפגוע בה.אני אוהב אותה ומעוניין בלהמשיך את הקשר איתה. מצד שני זה דבר שקצת קשה להתעלם ממנו...אשמח לשמוע עצות שלכם לגבי איך לומר לה מבלי לפגוע בה ועל איך להתמודד עם זה. תודה
ערן
חשוב לי להדגיש כמה דברים בנושא
⌄
אני רוצה להדגיש שזה אמנם מפריע לי אבל זה דבר זניח יחסית ועדיף שאני אתמקד בדברים הטובים שיש בה ובאהבה שיש בינינו. ולכן כתבתי כאן כדי להתייעץ איתכם אם כדאי בכלל לומר/לרמוז לה על זה או שעדיף "לדלג" על זה ולזרום. סה"כ אף אחד לא מושלם... יש לחברה שלי דימוי עצמי גבוה שזה כמובן דבר חיובי וחשוב לי לא לפגוע בה או לערער את הביטחון שיש לה.חשבתי על זה קצת ונראה לי שהכי טוב לרמוז בצורה מאוד עדינה כדרך אגב, כאילו זה דבר מאוד משני שהיא לא צריכה להילחץ ממנו. מה שהיא תחליט לעשות זה עניינה וזה סה"כ הגוף שלה ואין צורך שהיא תשנה משהו בגללי (אני גם בכל זאת מאמין שהיא תעשה עם זה משהו בשביל עצמה).מה אתם חושבים על העניין?
ד"ר אורן חסון
עדינות
⌄
ערן יקר,
העניין הוא שהקשר שלכם הוא בתחילתו. במצב הזה, כשהיא לא לגמרי בטוחה בך עדיין, יתכן מאד שגם אם תרמוז לה בעדינות היא תיפגע הרבה, ותאבד ביטחון ביכולת שלך לאהוב אותה או תיפגע עד כדי כך שתתקשה לראות אותך עוד.אם זה דבר זניח יחסית בעיניך, אז באמת תתייחס לזה כך. ככל שתצליח להתמקד בזה פחות, גם יהיה לך יותר קל להתעלם, כי אחרת, ככל שתקדיש לזה יותר מחשבה כך זה עלול להפריע לך יותר.